Altuğ Leblebici, Aslışah Alkoçlar'ı terk etti!

Aslışah Alkoçlar, aşk hayatında yine hüsrana uğradı. Sosyetik güzel, Altuğ Leblebici’yle yurt dışı tatiline gitmek yerine soluğu Akyaka’da aldı. Buradan sosyetik Caner Karaloğlu ile paylaşım yapan Alkoçlar, Leblebici tarafından terk edildi.

Altuğ Leblebici, Aslışah Alkoçlar'ı terk etti!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile bir yıldır aşk yaşadığı madenci Altuğ Leblebici cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı… İkilinin evlenmesi beklenirken genç çift, ayrıldı. Geçtiğimiz aya kadar yurt dışı tatillerinde aşk pozları veren ikiliden Leblebici'nin önceki gün Alkoçlar'ı sosyal medyada takipten çıkması gözden kaçmadı. Sosyetik madenci, bu şok hamlesiyle kalmayıp Alkoçlar'la çektirdiği aşk pozlarını da sosyal medya hesabından sildi.

KISKANÇLIK KRİZİ…

İddiaya göre Altuğ Leblebici, Alkoçlar'a Romanya tatiline çıkmayı teklif etti. Ancak sosyetik güzel, bunun yerine Gökova'daki kite surf (uçurtma sörfü) kampına katılmayı tercih etti. Alkoçlar'ın İspanyol model Elisabeth Mas ile boşanma aşamasında olan Caner Karaloğlu ile paylaşımları da Leblebici'yi kızdırdı. Kıskançlık krizine giren madenci, Alkoçlar'la aşkına nokta koydu.

AİLELER DE TANIŞMIŞTI

Üç ay önce sevgilisinin ailesiyle bile tanışan Aslışah Alkoçlar'ın yakın çevresi tarafından çok yakıştırıldığı Altuğ Leblebici ile aşkı bir yıldır sürüyordu.