Aman Meryem Uzerli görmesin!..

Alp Özcan'ın evliliğin eşiğinden döndüğü Meryem Uzerli'yle barışmak istediği iddia ediliyordu. Fakat iş adamı yol ortasında 3 kadınla tanışmaya çalışırken yakalandı.

Aman Meryem Uzerli görmesin!..
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre Alman asıllı oyuncu Meryem Uzerli'le Alp Özcan aşkı uzun süre konuşulmuş çift önce Ekim ayında ayrılmış ardından barışıp Mayıs ayında tekrar ilişkilerini noktalamıştı. Aradan geçen onca zamana rağmen birbirini unutamayan ikili geçen hafta bir arkadaş ortamında buluşup tekrar barış sinyali vermişti. Fakat Alp Özcan önceki akşam Bebek'te yolun ortasında aracını durdurup, 3 kadınla sohbet etmeye çalıştı.

Ünlü iş adamının kadınlarla tanıştığı o dakikalar objektiflere yakalandı. Ünlü oyuncuyla barışmaya çalıştığı iddia edilen Alp Özcan “Meryem'le ortak bir arkadaşımız var ve o gün onun yanına gittim o da oradaymış, karşılaştık. Barışmamız söz konusu değil” dedi. İş adamının kadınlarla konuşurken ki halini görenler 'Aman Meryem görmesin bir daha zaten seninle barışmaz' şeklinde yorum yaptı.

Aman Meryem Uzerli görmesin!..

Meryem Uzerli kızı Lara'nın 4. yaş gününü kutladı. Ünlü oyuncu bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.