AMATÖR ŞARKICI ÖLDÜ!..

Kuşadası'nda, emekli astsubay N.S. (55) eşini telefonla sürekli taciz ettiğini öne sürdüğü amatör ses sanatçısı Gültekin Polatlı'yı (30) tabancayla vurarak öldürdü.

AMATÖR ŞARKICI ÖLDÜ!..

Mayıs 2008’de eşi A.S. ile birlikte İzmir’den Kuşadası’na gelen emekli astsubay N.S, Barlar Sokağı’ndaki bir mekanda garsonluk yapan Gültekin Polatlı ile tanıştı. İddiaya göre Polatlı, tatilleri biten çiftin İzmir’e dönmesinden bir süre sonra A.S’yi telefonla arayarak taciz etmeye başladı.

Bunun üzerine A.S. durumu eşine anlattı. Telefonla arayıp uyardığı Polatlı tacize devam edince, N.S. de İzmir Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Bunlara rağmen Polatlı’nın eşini tacizden vazgeçmediğini öne süren N.S, önceki gün Kuşadası’na geldi. Gün boyunca aradığı Polatlı ile saat 23.00 sıralarında Hanım Camii yanındaki bir çay ocağında karşılaşan N.S, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancasını çekerek ateş etti. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Polatlı yere yığılırken, görgü tanıkları durumu polis ve sağlık ekiplerine bindirdi. Kalbi duran Polatlı, masajla yeniden hayata döndürüldü. Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Polatlı, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan N.S’nin, "Eşimi sürekli taciz ettiği için hayatım karardı, psikolojim bozuldu. Tacizlerini sıklaştırınca dayanamadım vurdum" dediği belirtildi.

Denetimli serbestlik cezası almış Polatlı’nın daha önce de şikayet edildiği, yargılanarak 3 ay denetimli serbestlik cezası aldığı ortaya çıktı. Amatör olarak müzikle uğraşan Polatlı’nın bir süre önce de "Mutluluk Yağmuru" isimli bir albüm çıkardığı belirlendi. Arkadaşları Polatlı’nın albümündeki bir parçayı N.S’nin eşi A.S. için seslendirdiğini öne sürdü.

Vatan