Amerika'yı sallayan "bornoz" iddiası!

Bornoz haberi, uluslararası basının bile ilgisini çekmesi üzerine Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, bir soru üzerine ‘Başkan’ın bir bornozu olduğunu sanmıyorum’ dedi. Ancak ...

Amerika'yı sallayan "bornoz" iddiası!
Hürriyet'te yer alan habere göre New York Times gazetesinin Trump’ın akşam saat altı buçuktan sonra Beyaz Saray’ın rezidans bölümüne geçtiği, eğer bornozunu giyip TV izlemiyorsa, telefonda danışmanları ya da seçim kampanyasına destek verenlerle görüştüğü, olmadı Beyaz Saray’da keşfe çıktığı yolundaki haberi büyük tartışma yarattı.

Bornoz haberi, uluslararası basının bile ilgisini çekmesi üzerine Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, bir soru üzerine ‘Başkan’ın bir bornozu olduğunu sanmıyorum’ dedi. Ancak sosyal medya bu defa başkanın gençlik yıllarında bir yatağın üzerindeki bornozlu pozundan, Trump otellerindeki bornozlara kadar bornoz resimleriyle doldu.

KRAVATI NEYE İŞARET EDİYOR?

Trump’ın uzun bağlamayı sevdiği, havada uçuşan kravatı dün New York Times gazetesinde yazı mevzusuydu. Giyim-kuşam üzerine kitap yazan Stanford Üniversitesi Hukuk Fakültesi araştırma görevlisi Richard Thompson Ford, Trump’ın kravat bağlama şeklinde arkadaki ucunun yukarıda kaldığını, böyle olunca da kravatın önüyle arkasının farklı gündemleri olan kabine üyeleri gibi birbirinden ayrı düştüğünü yazdı. Ford, “Belli bir yaşa gelen erkekler için, kravat bağlamak bir başka aşamaya geçtiğinin işaretidir. Kravat olgunluğun, öz disiplinin ve geleneğe saygının işaretidir” diyor.

Aralık ayındaki Cincinnatti ziyaretinde Trump’ın kravatını arkadan bantladığı görülmüştü.

Amerika'yı sallayan "bornoz" iddiası!

SABAHIN 03.00’ÜNDE TELEFON

Huffington Post’ta Başkan Trump’ın gecenin bir vakti Ulusal Güvenlik Danışmanı Mike Flynn’ı arayarak ‘ABD ekonomisi için hangisi iyidir, güçlü dolar mı, zayıf dolar mı’ diye sorduğu, karşılığında ‘Benim uzmanlık alanım değil, ekonomistlere sorun’ yanıtı aldığına dair söylentiler çıkıyor. Beyaz Saray’dan dedikodular sızardı. Ancak bu defakinin daha güçlü bir sızıntı olduğu söyleniyor. İktidar kavgası mı, Trump yönetiminden hoşnut olmayan birileri mi? Yoksa kasıtlı olarak oluşturulan bir imaj mı?

OBAMALAR İŞBAŞI YAPIYOR

Geçen hafta Karayipler’de denizde uçurtma sörfü yaparken pozları çıkan eski ABD Başkanı Barack Obama ile eşi Michelle Obama yeni hayatları için kolları sıvadı. Obama çifti,  konferans ya da panellerde konuşma yapmak için Harry Walker Ajansı, kitap pazarlıkları için de iki avukat ile anlaşmış. 

Amerika'yı sallayan "bornoz" iddiası! - Resim : 2