Amine Gülşe aşkını bir kez daha haykırdı!

Amine Gülşe, bugün 30 yaşına basan aşkı Mesut Özil’e Fransa’da baş başa romantik bir tatil ayarladı. Kendisine sık sık jestler yapan nişanlısının ayağını yerden kesen Gülşe, Özil’e de ‘Hayatımın aşkı’ diye seslendi.

Amine Gülşe aşkını bir kez daha haykırdı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'e doğum gününde nişanlısı Amine Gülşe'den sürpriz geldi. Güzel oyuncu, bugün 30 yaşına giren nişanlısını önceki gün Saint Tropez'de aşk tatiline çıkardı. 2014 Miss Turkey güzelinin jesti bununla sınırlı kalmadı. 25 yaşındaki oyuncu, nişanlısıyla yaptığı selfie'yi de Instagram'da paylaştı. Gülşe, paylaşımına İngilizce "Hayatımın aşkı" notu düşerek de romantikliğini konuşturdu.

Gülşe'nin 2 yıldır aşk yaşadığı Özil'in geçtiğimiz yıl aldığı 200 bin liralık tektaşı dikkat çekti. Gülşe, servet değerindeki tektaşını da ilk kez gözler önüne serdi. Nişanlısının doğum günü için kiralık havuzlu lüks bir villada baş başa tatil ayarlayan Amine Gülşe, geçtiğimiz aylarda Almanya'da ırkçı eleştirilere maruz kaldığı için Alman Milli Takımı'dan ayrılan Özil'e bir kez daha moral vermeyi de başardı.

Amine Gülşe aşkını bir kez daha haykırdı!

Gülşe, yıldız futbolcu ile paylaştığı bu karesine İngilizce olarak "Hayatımın aşkı" notu düştü.