Amine Gülşe lüks malikanede keyfine bakıyor

Amine Gülşe, tatili biten nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncu, Özil’in Londra’daki 144 milyon liralık malikanesine yerleşti.

Amine Gülşe lüks malikanede keyfine bakıyor
Takvim'de yer alan habere göre Gülşe, 8 yatak odalı, sinema ve güzellik salonu olan malikanede kraliçeler gibi gününü gün ediyor.

Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe, ünlü futbolcunun hem kalbinin hem de 35 milyon euro'luk (144 milyon TL) malikanesinin kraliçesi oldu. Özil'le evlenmek için gün sayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay futbolcuyla çıktığı İbiza ve Çeşme tatilinin ardından İngiltere'ye uçtu. Gülşe, yılda 7.28 milyon İngiliz sterlini (yaklaşık 34 milyon TL) tutarındaki kazancıyla dünyanın en çok kazanan futbolcularından olan Özil'in Londra'daki malikanesine yerleşti..

İKİSİ DE ÇOK MESUT ​

Yaz döneminde herhangi bir projesi olmayan Gülşe, nişanlısıyla ayrı olduğu zamanların acısını çıkardı. Gülşe'nin 8 yatak odası, yüzme havuzu, güzellik salonu ve sinema salonunun bulunduğu lüks villaya yerleşmesiyle Mesut Özil'in mutluluğu ikiye katlandı. Öyle ki geçtiğimiz sezon maçlar ve antrenmanlar nedeniyle Londra ile İstanbul arasında mekik dokuyan aşıklar böylece daha fazla ayrı kalmayacak.

Amine Gülşe lüks malikanede keyfine bakıyor

Mesut Özil, Londra'daki evinde nişanlısıyla mutlu anlarını takipçileriyle paylaşıp aşk şovu yaptı.

BOL BOL GEZDİLER

Nişanlısının gelişiyle yüzü gülen ünlü futbolcu, aşkıyla geçirdiği mutlu anları instagram'da takipçileriyle paylaştı. Spor otomobillere düşkünlüğüyle bilinen 28 yaşındaki yıldız futbolcu, antrenman sonrası soluğu nişanlısının yanında alıp onu milyonlarca euro değerindeki lüks otomobilleriyle gezdirmeyi ihmal etmedi. İkilinin bu mutlu anları hayranlarının yüzünü güldürdü. Mesut Özil'le İngiltere'deki milyonluk malikanede yaşamaya başlayan Amine Gülşe için ise sosyal medyada "İngiltere kraliçesi II. Elizabeth" benzetmesi yapıldı.

Amine Gülşe lüks malikanede keyfine bakıyor - Resim : 2