Amine Gülşe'nin aşk miladı!..

Amine Gülşe’nin hayatında Mesut Özil’in etkisi bitmiyor. Bu olay ilişkiyle cebini dolduran Gülşe, aşkının maçoluğu yüzünden de instagram’da neredeyse tüm erkekleri takipten çıkardı!..

Amine Gülşe'nin aşk miladı!..
Takvim'de yer alan habere göre Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil'in, kıskançlığı öyle bir hal aldı ki nişanlısı Amine Gülşe'nin yanına erkek sinek bile yanaşamaz oldu. Ünlü futbolcu, Almanya'da doğup büyümesine rağmen tam bir 'maço erkek' olup çıktı. Güzel oyuncu, eski rol arkadaşı Tolgahan Sayışman'la dostluğunun devam etmesini istemeyen Özil yüzünden Sayışman'ı instagram'da takipten çıkardı. Mesut Özil, bununla da kalmadı. Özil, nişanlısının erkek arkadaşlarını da bir bir hayatından çıkarmasını istedi.

ÜCRETİNE ZAM YAPTI...

Ünlü futbolcuyla birlikte olmadan önce instagram'da 331 kişiyi takip eden güzel oyuncunun takip ettiği kişi sayısı hızla düştü. Sosyal medyada kapsamlı bir temizlik yapan Amine Gülşe, şu an sadece 103 kişiyi takip ediyor. Gülşe'nin takip listesinde yalnızca 13 erkek bulunuyor. Bunların da çoğunluğu ünlü futbolcunun kardeşleri ve akrabalarından oluşuyor. Bu arada Amine Gülşe'ye Mesut aşkı bereketli gelmişti. Takipçi sayısı 1 milyon barajına dayanan Gülşe, dizi ücretinde de zam yaptı, ünlü bir markanın reklam yüzü oldu. Gülşe'nin Mesut Özil'le yaşadığı değişim, "M.Ö. (Mesut'tan önce) ve M.S. (Mesut'tan sonra)" esprisi yaptırdı.

Amine Gülşe'nin aşk miladı!..

DÜĞÜN BULUŞMASI

​Bu yılın sonunda Amine Gülşe'nin doğup büyüdüğü İsveç'in Göteborg şehrinde evlenecekleri konuşulan ikili, düğün hazırlıklarını hızlandırdı. Şu sıralar aileleriyle İsveç'te olan ikilinin burada düğün yeri baktıkları söyleniyor.

Amine Gülşe'nin aşk miladı!.. - Resim : 2