Amine ile Mesut düğün hazırlıklarını gizlilikle yürütüyor

7 Haziran'da evlenecek olan Mesut Özil ile Amine Gülşe, düğün detaylarıyla ilgili tıp oynuyor. İkili, Boğaz’daki görkemli düğünün, davetiyesi dahil hiçbir ayrıntısının açığa çıkmaması için dostlarını tembihledi.

Amine ile Mesut düğün hazırlıklarını gizlilikle yürütüyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Arsenalli yıldız Mesut Özil'le Amine Gülşe, düğün hazırlıklarını büyük bir gizlilik içinde yürütüyor. 7 Haziran'da İstanbul'daki Four Seasons Hotel Bosphorus'ta dünyaevine girecek olan gözde çift, önceki gün davetiyeleri dağıtmaya başladı. Düğünün detaylarıyla ilgili konuşmaktan kaçınan futbolcu ile güzel oyuncu, konuşulanlara göre davetlileri ağızlarını sıkı tutmaları konusunda uyardı.

ÇEŞME'DE BAYRAM...

Misafirlerini düğünle ilgili basına bilgi sızdırmaması için tembihleyen ikili, dostlarından davetiyeyi sosyal medyada paylaşmamalarını da rica etti. Bu arada çift, düğünden hemen önce Ramazan Bayramı için tatil programını yaptı. Özil'in Alaçatı'da 3 bin 500 metrekare arsa üzerine yaptırdığı lüks villada sona gelindi. Çift, bayramı Alaçatı'da 10 milyon liraya mal olan lüks villada geçirip düğün öncesi Ege'de enerji depolayacak.

DAVETİYE DAĞITMAYA BAŞLADI

Güzel oyuncu Amine Gülşe, Mesut Özil'le 7 Haziran'daki düğününün davetiyelerini dağıtmaya başladı. Gülşe, önceki gün de meslektaşı Buse Tektaş ile eşi Alişan'ın evini ziyaret etti. Sıkı dostlar, böyle selfie yaptı.

10 MİLYONLUK VİLLADA İLK TATİL

Ünlü çift, Ramazan Bayramı'nı yapımı geçtiğimiz aylarda son bulan Çeşme'deki yeni villalarında geçirecek.