“Anadolu Ateşi”nden 5000. gösteri

Harbiye Açıkhava’daki her gösterisinde sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatan “Anadolu Ateşi” 13 Eylül Perşembe akşamı BKM organizasyonuyla gerçekleşen "Denizbank Açıkhava Konserleri” kapsamında sahnede olacak.

“Anadolu Ateşi”nden 5000. gösteri
İstanbul’a Özel “İstanbul Dreams”

"Anadolu Ateşi" Dans Topluluğu, kuruluşunun 20., sahnelerde ise 18. yılında 1. perdesinde “İstanbul Dreams” adlı İstanbul’a özel yeni performans sunacak.

24 saat yaşayan caddeleri, Doğu Batı medeniyet sentezlerini, eğlence ve kültür sanat yaşamını, dansın dili ile anlatılacak. Gösteride uçuş ve devasa görüntü sistemleri kulanılarak, İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

2. Perdede ise “Best Of Anadolu Ateşi”!

Anadolu Ateşi, 5000. Gösteri serisinde bugüne kadar en hızlı, heyecanlı, dinamik bölümlerini harmanlandığı  özel bir performans sunacak. 150 dansçının katılacağı gösteriyi unutulmaz kılmaya hazırlanıyorlar.

Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan: “İstanbul gösterinisi bizim bu güne kadar yaptıklarımızın projeksiyonu olacaktır! Bu iddia ile hazırlanıyoruz. Harbiye Sahnesi’ne büyük duygular bırakacağız” dedi.