Ani ayrılığın nedeni ortaya çıktı!..

İdil Fırat ve Engin Öztürk ayrılığının altından baba Önder Fırat çıktı. Yakışıklı oyuncu, bir mekanda karşılaştığı müstakbel kayınpederinin kendisiyle tanışmak istememesi üzerine incinip ilişkiyi bitirdi.

Ani ayrılığın nedeni ortaya çıktı!..
Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz Temmuz'dan beri aşk yaşayan İdil Fırat ile Engin Öztürk, ilişkilerini sessiz sedasız noktaladı. Ünlü çiftin geçtiğimiz haftalardaki ayrılığın sebebi ise dedikodulara göre baba Önder Fırat'tı. Engin Öztürk, "Henüz evlilik için erken" dese de ailesini İdil Fırat'la tanıştırdı. Hatta bu buluşmalarda çekilen kareyi de instagram'da paylaştı.

DEDİKODULAR YAYILDI

Öztürk Ailesi'yle buluşmak için sık sık Eskişehir'e giden sosyetik güzel de kardeşi Can'la yakışıklı oyuncuyu bir araya getirdi. Bir süre önce de Engin Öztürk'ün Arnavutköy'deki evinde birlikte yaşamaya başlayan çift, geçtiğimiz haftalarda yine Arnavutköy'deki bir mekanda kahvaltıya gitti. İdil Fırat ile yakışıklı oyuncunun bulunduğu mekana bir süre sonra baba Önder Fırat geldi.

KIVANÇ'I DA İSTEMEDİ...

Dedikodulara göre; önce tedirgin olan İdil Fırat, hemen babasının yanına gidip Önder Fırat'la sevgilisini tanıştırmak istedi. Ancak baba Fırat, Engin Öztürk'le bir araya gelmek istemedi. Müstakbel kayınpederinin tavrı karşısında oldukça üzülen yakışıklı oyuncu da bu olay üzerine İdil Fırat'la olan ilişkisini noktaladı. Sosyetik güzel ile yakışıklı oyuncunun birbirlerini halen sosyal medyadan takip etmeleri de "Severek ayrıldılar" yorumları yaptırdı.

Baba Önder Fırat, kızının eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'la olan ilişkisini de karşı çıkmıştı.