Ani vedanın yankıları sürüyor...

'27 Numara' ve 'Üçüncü Türden Yakın İlişkiler' gibi çok izlenen oyunların yazarı ve oyuncusu Uğur Uludağ, geçtiğimiz günlerde 30 yıllık mesleğini bıraktığını açıklamıştı.

Ani vedanın yankıları sürüyor...

Uludağ'ın "Biraz yorgunluk, daha çok dostlara kırgınlık, bendeki arazlar, biraz hastalığım, koynumuzda beslediğimiz yılanlar, hatalarım ve asla mümkünü olamayacak hayallerim birleşince bu tablo kaçınılmaz oldu" sözleriyle tiyatroyu bıraktığını duyurmasını; arkadaşları Doğa Rutkay, Hakan Bilgin ve eski eşi Yağmur Kaşifoğlu değerlendirdi.

DOĞA RUTKAY: Tiyatroyu bıraktığını sanmıyorum. Kafayı boşalttıktan sonra dönüp yine oyunlar yazacaktır. Önemli olan onun nefes alması. Dinlenmeye ihtiyacı var...

KIRGINLIK YOK

HAKAN BİLGİN:
Bir süre buralardan uzaklaşıp dinlenmek istedi. Onun tiyatroyu bırakma lüksü yok. Her insanın hayatta bazı kötü dönemleri vardır. O duygusal ve kırılgan bir adam. Yine dönüp yazmaya devam edecektir.

ARKADAŞ OLURUZ

YAĞMUR KAŞİFOĞLU:
Ortak verdiğimiz kararla ayrıldık. Aramızda sorun yok. Boşanmamız; Uğur'un Amerika'ya gitmesiyle de, üçüncü kişilerle de ilgili değil. Umarım hem iş, hem de arkadaşlık anlamında görüşmeye devam ederiz. Bundan sonra onun yazdığı oyunlarda rol alıp almayacağımı henüz bilmiyorum. Bunun üzerine bir şey konuşmadık. Şu an dinlenme ve kendini yenileme sürecinde. Muhtemelen yeni bir oyun yazacaktır. 

İLKER GEZİCİ / SABAH İNTERNET SİTESİ