Ankara ve İstanbul'da peş peşe operasyonlar

İstanbul ve Ankara'da PKK operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda gözaltı var.

Ankara ve İstanbul'da peş peşe operasyonlar
Vatan'da yer alan habere göre Ankara'da bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik  operasyonda, aralarında HDP'nin iki ilçe eş başkanının da bulunduğu 11 kişi  gözaltına alındı.

İSTANBUL'DA 15 AĞUSTOS İÇİN EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 12 PKK'LI YAKALANDI

İstanbul'da, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik 7 ilçede düzenlenen bir dizi operasyonda 12 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Güvenlik kaynaklarına dayanan bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane ederek 15 Ağustos'ta silahlı saldırı ve korsan gösteri yapılacağı istihbaratı üzerine harekete geçti. Örgütün şehir yapılanmasındaki radikal unsurlara yönelik Arnavutköy, Bahçelievler, Bağcılar, Beyoğlu, Esenler, Pendik ve Sancaktepe ilçelerinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen güvenlik kuvvetleri, eylem hazırlığındaki 18 örgüt üyesinden 12'sini yakalayarak gözaltına aldı.

Polis, 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, gözaltına alınan zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda eylem talimatlarının içerdiği çok sayıda örgütsel dokümana da el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.