Ankaragücü 'büyük yük'ten kurtuldu!

Başkent ekibi, eski futbolculardan Darius Vassell'in alacaklarını ödedi.

Ankaragücü 'büyük yük'ten kurtuldu!
Şampiy10'da yer alan habere göre Spor Toto 2. Lig takımlarından MKE Ankaragücü, eski  futbolcusu Darius Vassell'in alacaklarını ödeyerek Uluslararası Futbol  Federasyonları Birliği (FIFA) ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) dosyasını  kapattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, futbolcunun alacaklarının ödendiği duyuruldu.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, açıklamada, bundan sonra  Vassell ile ilgili bir engelle karşılaşmayacaklarını belirterek, "Eski futbolcumuz Darius Vassell'in ödemesini yaparak oyuncunun, FIFA ve TFF'de  bekleyen dosyasını komple ortadan kaldırdık. Bundan sonra da sürpriz dosyalar  çıkabilir ama biz aynı azim ve kararlılıkla her sorunu çözerek, kulübümüzü daha  güzel yarınlara hazırlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yiğiner, Demirören ile görüştü

Başkan Mehmet Yiğiner, TFF Lisans Kurulu tarafından kulüplere verilen  puan silme cezası nedeniyle TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile toplantı yaptıklarını bildirdi.

Ceza alan 7 kulüp başkanıyla Demirören ile görüştüklerini anlatan Yiğiner, şunları kaydetti:

"Federasyon başkanımızla yaptığımız toplantı olumlu geçti. Mali  sorumluluklarını yerine getiren ve her geçen gün geçmişin kamburlarını ortadan  kaldırarak örnek bir kulüp olma yolunda hızla ilerleyen MKE Ankaragücümüze  verilen puan silme cezasının uygulanmayacağını umut ediyoruz."
Konular Spor Haberleri