ANLAMLI DESTEK

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Hande Yener ve Tanju Çolak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar...

ANLAMLI DESTEK

Olay Tv’ de Perşembe akşamları Doğukan Erdem Kutlu’ nun sunduğu ‘’Gecenin Rengi’’ programının bu haftaki konukları Türk pop müziğinin ‘’ Yeni Kraliçe’’si Hande Yener ve Türk futbolunun unutulmaz ‘’Kralı’’  Tanju Çolak oldu.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Hande Yener ve Tanju Çolak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Özellikle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle programda düzenlenen bağış kampanyası ekran karşısındaki izleyiciler ile stüdyodaki davetlilere duygulu anlar yaşattı.

Kampanyaya telefonla katılan hayırseverler  engelli vatandaşların engellerini bir nebze olsun azaltmak amacıyla akülü ve manuel engelli arabası bağışında bulunmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Bursalı işadamları, bakanlar ve milletvekilleri olmak üzere diğer iş adamlarının da katıldıkları kampanyada 70 akülü, 10 manuel engelli arabası bağışında bulunarak engelli vatandaşları  bu özel günde unutmadıklarını  gösterdiler.

Programın konukları  Hande Yener ve Tanju Çolak da hayırseverlere bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ettiler.

Aynı zamanda programın yapımcısı olan Doğukan Erdem Kutlu da Bursalıların bu özel gecede böyle bir etkinliğe sessiz kalmadıklarını canlı  yayında tüm Türkiye’ye gösterdiklerini  belirterek bunun mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Programdan fotoğrafları haberin diğer fotoğraflarına tıklayarak görebilirsiniz...