Anneler Günü'nde özlem ve hüznü yaşadılar

Sanat dünyası, Anneler Günü’nü sosyal medyada kutladı. Anne ve evlat acısı yaşayan ünlü isimler için ise dün bir hayli buruk geçti.

Anneler Günü'nde özlem ve hüznü yaşadılar
Takvim Gazetesi'nin haberine göre dün kutlanan Anneler Günü'nde sanat dünyasının ünlü isimleri, duygusal paylaşımlara imza attı. Pek çok sanatçı, annesinin yanına koşup ellerinden öperek bu özel günü onlarla geçirdi. Ancak bazı isimlerde ise hüzün hakimdi. İbrahim Tatlıses, Hande Erçel ve Nilüfer Elif Jah gibi isimler, hayata gözlerini yuman annelerini andı.

Evlat acısı yaşayan cemiyet hayatının önde gelen isimleri Begüm Şen ile Beril Başaran için de bu Anneler Günü, buruk geçti. Deniz Akkaya da Anneler Günü'nde annesi Dinemis Akkaya'yı ebediyete uğurladı. Sanatçılar için Anneler Günü'nde ortak duygu ise hiç bitmeyecek bir özlem ve hüzün oldu.

EN BÜYÜK ACI

Eski manken Deniz Akkaya, Anneler Günü'ne acıyla uyandı. Akkaya, Anneler Günü'nden bir gece önce annesi Dinemis Hanım'ı kaybetti. Dün annesini toprağa veren Akkaya, duygularını şöyle dile getirdi: "Güzel annem bir Ramazan günü, Anneler Günü'nde aramızdan ayrılmayı seçti. Güzel gözlerin, kitapların bana miras; torunun ise emanet, güzel Çerkez kızı."

Anneler Günü'nde özlem ve hüznü yaşadılar


Güzel oyuncu Hande Erçel, dün ilk kez annesiz Anneler Günü'nü kutladı. Güzel oyuncu, Ocak'ta kanserden vefat eden annesi Aylin Erçel'le bir karesini paylaşıp altına şu notu düştü:

"Sıcacık, huzur ve gülümseme dolu kucağın… Seni özlüyorum pudra kokulum." Hande Erçel'in sevenleri ise merhum annesi Aylin Hanım adına UNİCEF'e bağışta bulundu.

CANIM ANAM

Annesine düşkünlüğüyle bilinen İbrahim Tatlıses için de dün, buruk geçti. Ünlü sanatçı, Ocak'ta ölen annesi Leyla Tatlı'yı şu sözlerle andı: "Bugün 'Ana' diyeceğim kimse yok. Seni çok özledim Leyla Sultan."

Anneler Günü'nde özlem ve hüznü yaşadılar - Resim : 2


MİNA'YI ANDI

Geçen yıl 7 arkadaşıyla jet kazasında vefat eden Mina Başaran'ın acısı, annesi Beril Başaran'ın kalbinde dün gibi taze… Beril Hanım, Anneler Günü'nde kızını unutmadı.

Anneler Günü'nde özlem ve hüznü yaşadılar - Resim : 3

Başaran, merhum kızının fotoğrafını en sevdiği çiçekler olan kardelenlerle paylaştı. Mina'nın nişanlısı Murat Gezer de dün annesiyle Beril Hanım'ı ziyaret etti.

Anneler Günü'nde özlem ve hüznü yaşadılar - Resim : 4

MELEĞİ ONUNLA

Sosyetik Begüm Şen için Anneler Günü'nde acı hakimdi. Begüm Hanım, 2014'te 17 yaşındayken trafik kazasında ölen oğlu Alp Şen'in hasretini yaşadı.

Şen'e "Tanıdığım en dirayetli annesiniz" mesajı geldi. Begüm Hanım da "Meleklerimiz var bizi koruyan. Onlar hep bizimle…" karşılığını verdi.