Annesinden Ecem'e tam destek!..

Aydan Şener eski eşi Ayhan Akbin’in karşı çıkmasına rağmen oyunculuğu seçen kızı Ecem Akbin’e destek verdi.

Annesinden Ecem'e tam destek!..

Aydan Şener, kendisi gibi oyunculuğu seçen kızı Ecem Akbin’e  son derece güvendiğini belirtti. Şener, kızının rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’un uyuşturucu davasından yargılanması konusunda bir tedirginlik yaşamadığını söyledi.

Kızının son derece aklı başında biri olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Arkadaş çevresi tanıdığım çok temiz ailelerin çocukları. Asla o taraklarda bezi olmaz. Ona güvenim sonsuz. Ayrıca gece hayatını da hiç sevmez. Ben de bu camianın insanıyım. Kızım da benim gibi adını hiçbir zaman lekelemeyecektir. Armut dibine düşer. Bizim zamanımızda da uyuşturucu kullananlar vardı ama hiç o ortamlara girmedim” dedi.

TİYATRO HEYECANI YAŞIYOR

Yıllar önce “Mühürlü Güller” dizisinde başrolü paylaşan İlhan Şeşen ve Aydan Şener, bu kez tiyatro sahnesinde buluştu. “Bana Esmeyi Anlat” adlı yeni müzikli oyunuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Şener, heyecanını da paylaştı.

İkinci kez tiyatro sahnesinde olmaktan dolayı oldukça heyecanlı olduğunu belirten ünlü oyuncu şöyle konuştu: “Tiyatroyu çok özlemiştim. Dizi oyunculuğuyla tiyatro oyunculuğu arasında çok fark var. Tiyatroda her türlü reaksiyonu alıyorsunuz” dedi.

Babası karşı çıkmıştı

Geçtiğimiz aylarda eski futbolcu Ayhan Akbin, kızı Ecem Akbin için, “Kızım anne mesleğini seçmeyecek, zaten bir aileye bir ünlü yeter, ideallerinde başka çalışmalar var” demişti.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ