Antalyaspor'da Samuel Eto'o krizi çıktı!..

Siyah-Beyazlı yönetim, İstanbul’da Eto’o’nun menajeriyle görüşerek iki yıllık kesin anlaşma sağladı. Gözler Antalyaspor kulübüne çevrildi... Fakat Kırmızı-Beyazlılar, "Kulübümüzün bilgisi ve onayı olmadan görüşme yapıldığının tespiti halinde tüm hukuki yollara başvurulacaktır" dedi.

Antalyaspor'da Eto'o krizi!..
Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş'ta Eto'o konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Fikret Orman'ın, "Eto'o gibi bir oyuncuyu takımımda görmek isterim" ifadesi, Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesinin ardından düğmeye basıldı. Dün bu konuda çok sürpriz gelişmeler yaşandı. Takımının Bolu'daki kampından apar topar ayrılan Eto'o'nun Beşiktaş'a transferi için yönetimle konuşmaya Antalya'ya gittiği ifade edildi. Fakat ardından Kamerunlu yıldızın sakatlığı nedeniyle kamptan ayrıldığı açıklandı. Fakat bu açıklamadan kısa süre sonra İstanbul'da sürpriz bir görüşme yaşandı. Ahmet Nur Çebi, bir otelde Samuel Eto'o'nun menajeriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede iki yıllığına anlaşma sağlandı. Beşiktaş yönetimi ardından Antalyaspor ile temasa geçti. Alınan bilgilere göre bir miktar para ve Ömer Şişmanoğlu teklifinde bulunuldu.

"ETO'O'NUN SATILMASI GÜNDEMİMİZDE DEĞİLDİR"

Siyah-Beyazlı formayı giymeyi çok isteyen Samuel Eto'o'nun da Antalyaspor ile görüşerek bonserisini almaya çalışacağı belirtildi. Herkes bu transferin biteceğini düşünürken Antalyaspor'dan üst üste iki flaş açıklama geldi. Önce "Eto'o'nun satılması gündemimizde değildir" ifadesi kullanıldı. Ardından ise, "Kulübümüzün bilgisi ve onayı olmadan görüşme yapıldığının tespiti halinde Antalyaspor'un menfaatleri ne gerektiriyorsa hukuki yollara başvurulacaktır" denildi...
Konular Spor Haberleri