Apple AirPower iptal edildi

ABD’li teknoloji devi Apple, kablosuz şarj cihazı AirPower’dan vazgeçtiğini duyurdu. Kablosuz sarj özelliğine sahip cihazlarını duyurmasının ardın satışa sunulması beklenen AirPower’ın, beklentileri karşılamadığı açıklandı.

Apple AirPower iptal edildi
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre Apple’dan üzücü haber geldi. Eylül 2017 yılında AirPower adındaki kablosuz şarj cihazının duyurusunu yapan Apple, ürünü yakın zamanda satışa sunacağını duyurmuştu. Lakin son yaptığı açıklamada projenin iptal edildiğini duyurdu.

APPLE AİRPOWER’DAN VAZGEÇTİ!

ABD’li teknoloji devi kablosuz şarj aleti AirPower’ın üretimini iptal ettiğini açıkladı. iPhone, AirPods ve Apple Watch’ı aynı anda kablosuz olarak şarj edebileceği açıklanan AirPower’ın uzun süredir satışa sunulması bekleniyordu. Firmanın kablosuz şarj özelliğine sahip telefon, kulaklık ve saatlerini tanıtmasının ardından AirPower’ın da satışa sunulması bekleniyordu ama son gelen haber tüm hayalleri suya düşürdü.

AirPower için Apple “Çok çaba harcadıktan sonra AirPower’ın yüksek beklentimizi karşılayamayacağını anlayıp, bu projeyi iptal etmeye karar verdik. Bu lansmanı dört gözle bekleyen müşterilerimizden özür dileriz. Hala geleceğin kablosuz olduğuna inanıyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Söz konusu açıklama ile merakla beklenen kablosuz şarj cihazının iptal edildiği resmen duyuruldu.