Arbanın açık unutulan kapısına yaslandı!... Ve...

Giresun'da öğretmenlik yapan Hale Çerkez, sigara içebilmek uğruna feci şekilde can verdi!..

Arbanın açık unutulan kapısına yaslandı!... Ve...

Giresun’da öğretmenlik yapan Hale Çerkez, seyir halindeki özel aracın içinde sigara içmek için kapıya yanaşırken dengesini kaybederek, açık olan kapıdan düşerek hayatını kaybetti.

Giresun’un Espiye ilçesi Nene Hatun anaokulunda ücretli öğretmenlik yapan Hale Çerkez (23) arkadaşlarıyla birlikte yemek ve sohbet için Tirebolu ilçesine gitti. aynı arkadaşlar daha sonra Emrah Genç’in kullandığı 61 PA 879 plakalı özel minibüs ile Espiyeye dönmek için yola çıktılar. İddialara göre genç öğretmen Hale Çerkez sigara içmek istedi. Bu nedenle kapı kenarındaki koltuğa geçmek isteyen talihsiz öğretmen dengesini kaybedince, seyir halinde ve kapısı açık olan araçtan aşağı düştü.

Ağır yaralanan Öğretmen, aynı araçla önce Tirebolu devlet hastanesine, ardındanda Giresun Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç öğretmen yaşamanı yitirdi. Olay sonrası Göz altına alınan Emrah G verdiği ifade de , araç içerisinde sigara içtiklerini ve bu nedenle aracın kapısının açık olduğunu, hayatını kaybeden Çelik’in düşüş anını görmediklerini söylediği öğrenildi. Araçta bulunan öğretmenin diğer arkadaşlarıda aynı şekilde ifade verdikleri bildirildi. Sürücü Emrah G çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hale Çerkez, bugün Espiye ilçesinin Halaçlı köyünde topağa verilecek.

KENAN TAŞKIN /AJANS HABERTÜRK