Arda Turan - Berkay kavgasının görüntüleri!

Türkiye’yi sarsan Arda - Berkay olayının görüntüleri ortaya çıktı. Milli futbolcunun, hastanede şarkıcı ile tartışması ve mekanın önünde güçlükle sakinleştirilmesi kameralara böyle yansıdı....

Arda Turan - Berkay kavgasının görüntüleri!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanın içinde yaşanan kavganın ardından kapının önüne önce Berkay çıkıyor. Şarkıcı sinirli bir şekilde elindeki şişeyi hızla yere atıyor. Ardından barın çıkış kapısında Burak Yılmaz ve Arda Turan gözüküyor. Berkay'ı araya futbolcu mekanın sahibi Umut Evirgen tarafından sakinleştirilmeye çalışıyor. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak da Arda'yı engelleme çalışıyor. Saatler 06.24'ü gösterirken belinde silah olan Arda Turan yanında kardeşi Okan ve arkadaşları ile hastaneye giriyor. Berkay ile Arda, hastanenin check up servisinde konuşmaya başlıyor.

BERKAY ŞİŞEYİ KIRIYOR

Mekandan hızla dışarıya çıkan şarkıcı elindeki şişeyi yere fırlatıyor. Kapıdaki görevlileri, siz karışmayın diye uyarıyor.

BURAK YILMAZ OLAYA KARIŞIYOR

Arda'nın yakın arkadaşı Burak Yılmaz da, barın önüne çıkıyor. Berkay'ın peşinden gitmek isterken, oradakiler tarafından engelleniyor.

ARDA, BERKAY'I ARIYOR

Ünlü şarkıcının bardan çıktığını gören Arda, koşarak arkasından geliyor. Kapının önünde oturan mekanın sahibi Umut Evirgen, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, futbolcuyu sakinleştirmeye çalışıyor.

MURAT DALKILIÇ DA ORADAYDI

Arda hastaneden çıkarken şarkıcı Murat Dalkılıç da kameralara yansıyor.

Kanal D Ana Haber'de yayınlanan görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...