Arda'dan Sinem'e 'gıcıklık'

Sinan Özedincik: "Ben bu paylaşımların, Sinem Kobal'a gıcıklık olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Birbirlerini kıskandırma turlarındalar demek istemiyorum ama ortada bir misilleme, karşılıklı gıcıklık manevrası var."

Arda'dan Sinem'e 'gıcıklık'
ARDA TÜRKİYE'DE OLSA KAN GÖVDEYİ GÖTÜRECEKTİ

Sabah'tan Sinan Özedincik'in haberine göre Sinem Kobal'la ayrılan Arda Turan, genç kızların yeni gözdesi! Çapkın futbolcu da bu ilgiyi karşılıksız bırakmıyor. Turan, Madrid'deki evinde geçen hafta yine ilginç bir ismi ağırladı. O misafir, Aslıhan Doğan'dı. Arda'nın daha önce Şamdan'da birlikte eğlendiği Doğan, kız kardeşiyle gittiği Madrid'de Turan'ın evinde kaldı. Kız kardeşi, evde çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı. Aslıhan, ardından Atletico Madrid forması giyip Atletico-Barcelona maçını izledi. Aslıhan'ın kardeşi, Arda'nın oynamadığı maçta çektirdikleri hatıra fotoğraflarını Instagram'da paylaştı.

Arda Turan, Sinem Kobal'ın adının sürekli başkalarıyla anılmasından sonra atağa mı geçti? Aslıhan Doğan ile birlikteler mi?

Arda Turan, Aslıhan Doğan'la birlikte olmadığına dair yazılı açıklama yapmıştı ancak onu evinde ağırladı. Arda birçok arkadaşını evinde ağırlıyor, partiler veriyor ama Aslıhan'ın haklarında çıkan dedikodulardan sonra Arda'nın evinde kalması kafa karıştırıcı. Yine aşk söylentilerinin çıkacağını bile bile o evden fotoğrafların paylaşılması da enteresan. Ben bu paylaşımların, Sinem Kobal'a gıcıklık olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Birbirlerini kıskandırma turlarındalar demek istemiyorum ama ortada bir misilleme, karşılıklı gıcıklık manevrası var. Arda'nın arkadaş çevresi de çok geniş olduğu için, sosyal medyada paylaşımlar istese de istemese de yapılıyor. Bence arkadaşları Sinem'im aşk haberlerinden sonra Arda'nın da boş durmadığını ona göstermek istiyor. Sinem yalanlasa da, Kaan Kalyon'la birlikte gittiği Londra'daki bir gece kulübünde Arda'yla karşılaştıkları haberi doğru. Arda onları görünce çok sinirlenmiş, Sinem ile Kaan da mekânı terk etmek zorunda kalmış. Az kalsın arbede çıkıyormuş. Yalanlasalar da bunlar yaşandı. Allah'tan Arda ile Sinem aynı ülkede değil. Eğer Arda Türkiye'de olsaydı kan gövdeyi götürecekti.