Arif Erdem ailece kaçmış!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin soruşturmada hakkında gözaltı kararı bulunan Arif Erdem'in İpsala Sınır Kapısı'nı kullanarak Yunanistan'a çıkış yaptığı, yanında ailesinin de olduğu belirlendi.

Arif Erdem ailece kaçmış!
Sabah'ta yer alan habere göre Erdem, 23 Temmuz Cumartesi günü saat 20.29'da İpsala Sınır Kapısı'ndan 34 AGE 30 plakalı otomobilinde eşi ve 2 çocuğuyla Türkiye'den ayrıldı. 34 gün önce gerçekleşen işlem sırasında Arif Erdem ve ailesinden birinin çıkışına mani bir durumunun olmadığı ve aranma kaydının bulunmadığını öğrenildi. FETÖ/ PDY'nin "futbol yapılanmasına" ilişkin, daha önce Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkarılan soruşturmada Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz için de "FETÖ üyesi oldukları" gerekçesiyle gözaltı kararı alınmıştı.

O GÖRÜNTÜLERİ OLAY YARATTI

AMK'da yer alan habere göre ise FETÖ soruşturmasında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve Yunanistan'a kaçtığı öğrenilen eski futbolcu Arif Erdem'in Fethullah Gülen'e ait bir şiiri okuduğu ortaya çıktı. FETÖ’nün lideri Fethullah Gülen’e bağlılığı ile bilinen ve hakkında gözaltı kararı çıkarılan Arif Erdem’in bu örgütle bağlantısını belgeleyen yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Eski Galatasaraylı futbolcunun Irmak TV’de, Fethullah Gülen’e ait olan Medine’nin Gülü adlı şiirini okuduğu görüntüler olay yarattı. “Anlasam, vuslata ne zaman ferman gelecek? Hicranla yanan gönlüm durmadan inleyecek; İnleyip en taze hislerle hep bekleyecek. Anlasam, vuslata ne zaman ferman gelecek?” dizelerinin yer aldığı şiiri okuyan eski Galatasaraylı futbolcu Erdem’in daha önce de Gülen’in sohbetine katıldığı görülmüştü.
Konular Spor Haberleri