Arka Sokaklar hayali gerçek oldu

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ‘Arka Sokaklar’ın çekimlerinde geçen hafta duygu dolu anlar yaşandı. Yapımın sıkı takipçisi olan engelli Murat Aktürk dizi ekibi ve oyuncularla tanışma fırsatı buldu.

Arka Sokaklar hayali gerçek oldu

24 yaşındaki Sakaryalı engelli genç Murat Aktürk’ün hayalleri gerçek oldu. Çocuk yaşta yapılan yanlış iğne sonucunda hayatını tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak geçirmek zorunda kalan Aktürk’ün tek hayali beğenerek izlediği "Arka Sokaklar" dizisinin oyuncularıyla tanışmaktı.

Rıza Komiser olarak izleyici karşısına çıkan Zafer Ergin, "Murat gibi gençlerimize biraz da olsa moral verebiliyorsak, onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Diziler bir şekilde çekilir, biz olmayız başkası olur. Önemli olan Murat ve Murat gibi kardeşlerimize umut olabiliyorsak işte o zaman doğru bir iş yaptığımızı düşünebiliriz" dedi. Diğer oyuncular Özgür Ozan, Zafer Ergin ve Uğur Pektaş’la sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Murat Aktürk yaşadığı büyük mutlulukla setten ayrıldı. 

AKŞAM İNTERNET SİTESİ