Artık huysuz ihtiyarları oynuyorlar

Hollywood'un iki dev ismi, Robert De Niro ve Michael Douglas aynı filmde oynuyor. 70'lik aktörler 'huysuz ihtiyarlar'ı canlandıracak.

Artık huysuz ihtiyarları oynuyorlar

Hollywood 'un en ünlü emektar aktörlerinden ikisi, 69 yaşındaki Michael Douglas ve 70'indeki Robert De Niro huysuz ihtiyarları canlandıracakları Last Vegas için birlikte kamera karşısına geçiyor.

Dört eski arkadaşın yıllar sonra Las Vegas'ta biraya gelmesini anlatan film için gazetecilerle buluşan iki aktör, 'ihtiyarlık' hakkında soruları yanıtladı. Her ikisi de genç eşlerinden küçük çocuklara sahip.

Douglas'ın 13 ve 10 yaşında iki çocuğu var. İkinci evliliğini yapan De Niro'nun ise iki yıl önce bir kızı oldu. Tabii kendisinin önceki beraberliklerinden 42, 37 ve 18 yaşında üç çocuğu daha var.

Douglas'a göre böyle küçük çocuklara sahip olmanın teselli edici bir yanı var, en azından onlara tecrübelerini aktarabiliyorsun. Onun dışında ihtiyarlık fena.

'İhtiyarlığın nesi güzel?' sorusuna Douglas, 'Hiçbir şeyi' diye cevap veriyor. "Bunun ancak komedisini yapabilirsin. Böylece biraz durumun ağırlığından da kurtuluyorsun aslında..." De Niro da duruma pek olumlu bakmıyor. "İhtiyarladığınızda bir şeyleri daha iyi kılmaya uğraşıyorsunuz. Hani gitmeden önce yapabildiğiniz kadar hayatı güzelleştirmek istiyorsunuz. Bunun dışında bir faydası yok." diyor.

AKŞAM İNTERNET SİTESİ