Arto çalacak, Sandalyee oynayacak!

İstanbul gece hayatının merkezi Etiler’de yeni nesil lokal eğlence anlayışını başlatan Sandalyee Brasserie, 16 Nisan Cumartesi günü tüm konuklarını eğlence dünyasının popüler ismi Arto ile coşturacak.

Arto çalacak, Sandalyee oynayacak!

Açıldığı günden beri şehrin nabzını tutarak Etiler’in en popüler mekanlarından biri haline gelen Sandalyee Brasserie, gece hayatının da nabzını tutuyor.

Her cuma gecesi düzenlediği “Dj Nuri Kösem ile Sit N’ Enjoy” konseptiyle konuklarına tadına doyulmaz bir eğlence yaşatan Sandalyee Brasserie, 16 Nisan Cumartesi gecesi ise gece hayatının yıldız ismi Arto ile eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Gece saat 12.00’de müthiş enerjisiyle dj kabininin başına geçecek olan Arto, en keyifli Türkçe pop şarkıları sizler için çalacak. “Arto çalar, Sandalyee oynar” konseptiyle düzenlenecek gecede, dedikodusu bol, eğlencesi doyumsuz bir gece yaşanacak.

Tüm haftanın stresini atacağınız, eğlencenin tavan yapacağı bu özel gecede, rengarenk kokteyller ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleri de başınızı döndürecek.

Gece saat 02.00’ye kadar sürecek efsane cumartesi için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Rezervasyon için 0212 265 00 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

SANDALYEE TUTKUNLUK YARATIYOR!


Sandalyee Brasserie, “Yemeğe kimlik kazandıran mekan” mottosuyla 20 yıldır yiyecek içecek sektörüne yön veren Kösem Group iştirakiyle kuruldu.

Etiler, Bağdat Caddesi ve Ortaköy’de şubeleri bulunan Sandalyee Brasserie, İstanbulluları gerçek brasserie kültürüyle buluşturuyor. Nispetiye Caddesi’ne bakan geniş terası, üç bölümden oluşan 220 kişilik kapasitesiyle Etiler’in en gözde lokasyonunda yer alan Sandalyee Brasserie Etiler’de şehrin tüm enerjisini hissedeceksiniz. Caddebostan’ın en güzel noktasında bulunan Sandalyee Brasserie Bağdat Caddesi, alışveriş molalarınızda ve akşam yemeklerinizde vazgeçilmez mekanınız olacak.

Boğaz’ın en güzel lokasyonlarından biri olan Ortaköy’deki Sandalyee Breakfast&Grill ise geniş kahvaltı ve ızgara mönüsüyle hem göze hem de mideye hitap ediyor. Sandalyee Brasserie’lerin mutfağı ise ünlü Şef Erkan Yeşil’e emanet.

Arto çalacak, Sandalyee oynayacak!