Arzu Sabancı ile Özge Ulusoy köşe kapmaca oynadı!

Arzu Sabancı’nın müstakbel gelini Özge Ulusoy’la aynı yerde olmama kuralı sürüyor! Önceki gün aşkı Hacı Sabancı’nın özel davetine giden Ulusoy, Arzu Hanım gelmeden oradan ayrıldı.

Arzu Sabancı ile Özge Ulusoy köşe kapmaca oynadı!
Takvim'de yer alan habere göre genç iş adamı Hacı Sabancı, aşkı Özge Ulusoy'la annesi Arzu Sabancı arasında kalmaya devam ediyor. Sevgilisiyle annesini bir araya getirmemeye özen gösteren Sabancı, önceki akşam da tabiri caizse soğuk terler döktü. 11'inci Contemporary Istanbul Fuarı kapsamında annesi Arzu Hanım ile babası Ömer Bey'in koleksiyonundaki tabloları sanatseverlerle buluşturan genç işadamı, bunun şerefine özel bir davet düzenledi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen sergiyi ilk olarak Özge Ulusoy ziyaret etti.

Arzu Sabancı ile Özge Ulusoy köşe kapmaca oynadı!

EVİNDEKİ DAVETE DE KATILMADI

Sergide güzel mankenle yakından ilgilenen Sabancı, annesi Arzu Hanım'ın sergiye geleceğini öğrenince aşkını fuardan gönderdi. Genç iş adamı, daha sonra sergide annesi ve sosyetik dostlarını ağırladı. Sabancılar'ın eğlencesi bununla bitmedi. Eğlence Hacı Sabancı'nın Kanlıca'daki yalısında devam etti. Sabancı'nın aşkı Özge Ulusoy, kural bozmadı ve yalıdaki davete de katılmadı. Güzel manken, aşkının evinde annesi ve sosyetik arkadaşlarıyla eğlendiği sırada Arnavutköy'deki bir mekanda dostlarıyla yemekteydi.

Arzu Sabancı ile Özge Ulusoy köşe kapmaca oynadı! - Resim : 2