Arzu Sabancı'dan şaşırtan atak!

Otoriter kayınvalide imajı çizen Arzu Sabancı’dan şaşırtan hamle… Sabancı, büyük oğlu Hacı’nın bir buçuk yıldır aşk yaşadığı Zeynep Nazlı Kayı’yı Instagram’da takibe alıp gelinine onay verdi.

Arzu Sabancı'dan şaşırtan atak!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bugüne kadar büyük oğlu Hacı Sabancı'nın aralarında ünlü manken Özge Ulusoy'un da olduğu sevgilileriyle arasına mesafe koyan Arzu Sabancı, bu geleneğini bozdu.

Arzu Hanım, oğlunun Eylül 2017'den beri aşk yaşadığı Zeynep Nazlı Kayı'ya onay verdi. Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada Kayı'nın doğum gününü kutlayarak şaşırtan anne Sabancı, önceki gün de sürpriz bir hamle yaptı.

Arzu Hanım, kendisini Instagram'da takip eden müstakbel gelinine aynı şekilde karşılık verdi. Arzu Sabancı'nın bu hareketi dikkatlerden kaçmadı.

GELİNE YEŞİL IŞIK

Daha önce Hacı Sabancı'nın sevgilileriyle aynı ortamda bile bulunmaktan kaçınan Arzu Hanım'ın, Zeynep Nazlı Kayı ile sosyal medyada takipleşmesi, "Sabancı Ailesi'nin yeni gelini, kaleyi içten fethetti" yorumu yaptırdı.

Bu arada Bursalı bir ailenin kızı olan Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da Hukuk bölümünden mezun olduktan sonra şu sıralar İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler alıyor.

27 yaşındaki sosyetik güzelin hanımefendiliğiyle Arzu Hanım'ın kalbini kazandığı da konuşulanlar arasında.