Arzu Sabancı'nın İdil Fırat hayranlığı

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy aşkına onay vermediği konuşulan Arzu Sabancı’nın gönlündeki gelin adayı belli oldu. Dedikodulara göre Arzu Hanım, Hacı ile İdil Fırat’ı birbirine çok yakıştırıyor.

Arzu Sabancı'nın İdil Fırat hayranlığı
Takvim'in özel haberine göre büyük oğlu Hacı Sabancı'nın uzun yıllar aşk yaşadığı Özge Ulusoy'u gelin olarak kabul etmediği konuşulan anne Arzu Sabancı'nın gönlünde yatan aslan ortaya çıktı... Kaliteli duruşu, şık giyim tarzı ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sosyetenin en seçkin isimlerinden olan Arzu Hanım'ın cemiyet hayatındaki yakın dostlarına "İdil Fırat'ı çok beğeniyorum. Bizim ailemize layık bir kız. Hem çok güzel, hem iyi eğitimli hem de çok kaliteli" dediği konuşuluyor.

YILLARDIR YAKIN ARKADAŞLAR

Fırat'la yakın ilişkisi olan Arzu Sabancı'nın bu fikrini Hacı'yla paylaştığı da söyleniyor. Yıllardır İdil Fırat'la arkadaş olan genç işadamı, "İdil'le aramızda aşk olamaz" dese de Arzu Sabancı'nın bu ilişkide ısrarcı olduğu da dedikodular arasında. Bu arada uzun süre oyuncu Engin Öztürk'le aşk yaşayan İdil Fırat'ın ilişkisinin bitme nedeni olarak baba Önder Fırat'ın yakışıklı oyuncuya onay vermemesi olduğu iddia edilmişti.

Arzu Sabancı'nın İdil Fırat hayranlığı

İDEAL GELİN ADAYI

Sosyetik güzelle bir araya geldiği bütün davetlerde İdil Fırat'la kahkaha dolu sohbetlere imza atan Arzu Sabancı, Fırat'ın güzelliğinin yanı sıra kaliteli duruşunu da çok beğendiğini tüm dostlarına söylüyor...