Asansörde vahşet!

Canavar ruh, Brooklyn'de bir apartmanda ortaya çıktı. Kimliği belirlenemeyen bir adam 64 yaşındaki kadını asansörde diri diri yaktı

Asansörde vahşet!

New York’un Brooklyn bölgesinde bir apartmanda kan donduran bir olay yaşandı. Apartmanın güvenlik kameralarının yakaladığı bir görüntüde, kimliği henüz belirlenemeyen bir adam yaşlı bir kadını asansörde diri diri yaktı.

Cumartesi günü güvenlik kamerasına yakalanan olaya ilişkin görüntülerde, böcek imha görevlisi kıyafeti giyen bir adam, öncelikle eldivenlerini ve koruyucu maskesini giyiyor, yanında da bir konteynır taşıyor. Adam asansörle beşinci kata çıkıyor.

Bir süre sonra yaşlı bir kadın elinde dolu market çantasıyla asansöre biniyor. Yaşlı kadın da beşinci katın düğmesine basıyor.

İki kameranın farklı açılardan çektiği görüntülere göre asansör beşinci kata çıkıtğında kapı açılıyor ve adam elinde bulunan spreyi yaşlı kadının yüzüne sıkıyor. Ardından kadın olayın şokuyla ve acıyla çırpınırken kadının üzerine baştan aşağı bir kimyasal madde sıkıyor.
Kadın asansörün köşesinde acı içerisinde kıvranırken adam elinde bulunan fırın çakmağını ateşlemeye çalışıyor. Ardından, 40 yaşlarında olduğu tahmin edilen adam, bir şarap veya şampanya şişesinden imal ettiği molotof kokteylinin ucunda bulunan bezi ateşliyor. Önce kurbanının üzerine daha vazla yanıcı sıvı püskürtüyor. Ardından molotof kokteylini kadının üzerine fırlatıyor. Talihsiz kadın bir anda alevler içerisinde kalıyor.

Cumartesi ggünü 203 Underhill Bulvarı üzerindeki bir apartmanda gerçekleşen olayın ardından dedektifler ve polis ekipleri olayla ilgili delilleri toplamaya ve komşularla görüşmeye başladı.
Polis, kurbanın kimliğini Doris Gillespie olarak belirledi. Bir komşusu 64 yaşındaki talihsiz kadın Gillespie’nin posta şirketi çalışanı olduğunu söyledi.

Korkunç olayla ilgili henüz bir tutuklama gerçekleşmiş değil. Fakat polis yetkilileri, kamera kayıtlarında eli ve yüzü de alev aldığı için yaralanan caniyle ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Polisin ilk aşamada yerel hastanelere baktığı belirtiliyor.