Asena Atalay: "Caner'e biseksüel mi diyeyim?"

Eski eşler, oğullarının velayeti için belden aşağı vurmaya başladı. ‘Asena, evliyken beni aldattı’ iddiasında bulunan Beşiktaşlı yıldıza, Atalay’dan karşı bir iddia geldi: ‘O da biseksüellerle geziyor. O zaman ona biseksüel mi diyeyim!’

Asena Atalay: "Caner'e biseksüel mi diyeyim?"
Takvim'den Dilek Yaman'ın haberine göre Asena Atalay'la Caner Erkin arasındaki velayet savaşında kılıçlar çekildi! Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu, Çınar'ın velayetini almak için açtığı davada Atalay'ın 'evliliğe aykırı ve ahlak dışı bir hayat yaşadığını, evlilik boyunca üçüncü kişilerle birlikte olduğunu, striptiz kulüplerde direk dansı yaptığını' önü sürmüştü.

Asena Atalay: "Caner'e biseksüel mi diyeyim?"

Önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Asena Atalay, mahkemeye sunduğu dilekçede ünlü futbolcu hakkında şu zehir zemberek iddialarda bulundu:

ŞÜKRAN'A DA TAŞ ATTI!

* Caner, henüz boşanalı 1 yıl olmamasına rağmen bir gönül ilişkisi yaşayıp evlendi.

* Yeni bir ilişkiye başlayan Caner Erkin, çocuğunu zaman geçtikçe unuttu. Başlattığım icra takibi ardından unuttuğu çocuğu aklına geldi ve velayet davası açtı.

* Yeni eşiyle Çınar'ı tanıştırdığı ilk gün birlikte uyumuşlar. Oğlum, bu durumu bana ağlayarak anlattı. Şükran Ovalı da Çınar'la video çekilerek sosyal medyada paylaşmış. Amacı, iyi bir anne figürü çizmeye çalışmak. Çınar'ın öz annesiyle yaşaması gerekir. Oğlumun sahte anneye ihtiyacı yoktur.

* Caner Erkin'in iddia ettiği gibi ahlaksız bir yaşam sürmedim. Onunla gittiğim davetlerde ve eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları, dava dosyasına delil olarak sunuyor ve alkol alıp bayıldığımı ileri sürüyor. Yanımda eşim varken iddia ettiği bu hususların hepsi soyuttur. Ben alkol kullanmam.

* Caner'i asla aldatmadım. Hiçbir Türk erkeği, eşinin kendisini aldattığını bilerek bu durumu kabullenmez. Caner hakkımda çıkan haberlerin iç yüzünü bildiği için yanımda olmuştu. Arkadaşlarımla gittiğim eğlence mekanlarında çektirdiğim fotoğraflar, eşimi aldattığım anlamına hiç gelmez.

* Caner de biseksüel arkadaşlarıyla lüks mekanlarda fotoğraf çektiriyor. Zamanının hepsini biseksüel arkadaşlarıyla geçiriyor. Caner'e 'biseksüel' mi diyeyim?


DİREK DANSI BİR SPOR

Asena Atalay, yaptığı direk dansını eleştiren Caner'e şöyle yanıt verdi: "Gittiğim dans kulübünü gece kulübü gibi gösterip, striptiz yaptığımı iddia etmesi çok çirkin. Direk dansı bir spordur."

Asena Atalay: "Caner'e biseksüel mi diyeyim?" - Resim : 2


Ünlü sunucu, hamileyken zayıflama hapı kullandığı iddiasına "Caner'e en güzel cevap Çınar'ın sağlıklı olmasıdır. Hamilelikte aldığım kiloları, diyetle verdim. 22 ay da oğlumu emzirdim" diye yanıt verdi.