Asena Atalay ilk kez konuştu!

Asena Atalay, geçen ay Şükran Ovalı’yla nikah masasına oturan eski eşi Caner Erkin hakkında 451 bin liralık icra takibi başlattı. Karşılıklı suçlamaların ardından Asena Atalay ilk kez konuştu.

Asena ilk kez konuştu!

Oğulları Çınar’ın bir yıllık gideri karşılığında bu parayı talep eden Atalay’a Beşiktaşlı futbolcunun yanıtı sert oldu. Erkin, hem oğullarının velayetini almak için dava açacağını söyledi hem de eski eşini ihanetle suçladı.

Atalay, o ağır ithamlar sonrası “Magazin D” programından Mert Doğan’a konuştu.

İşte söyleşiden satırbaşları:

Parayı sever misin?

- Hiçbir zaman paraya bağlı, parayı çok seven biri olmadım. Gerektiği kadar hayatımızda oluyor, gidiyor.

Ama icra takibi haberleri nedeniyle şu an fazlasıyla para seven biri gibi gözüküyorsun. Bu seni rahatsız etmiyor mu?

- Özel hayatımla ya da hakkımda çıkan haberlerle alakalı konuşmamayı tercih ediyorum. Çok küçük bir hayatım var; eşim dostum, ailem... Mutluyuz. Ben çok genç yaşta evlenip bir şekilde bu dünyaya dahil oldum. Bu durumda ister istemez de insanlar sizin hakkınızda söz sahibi oluyor. Herkes çıkıp hakkınızda bir şeyler konuşuyor. Bense “Hayatım beni ilgilendirir” diyorum. Çıkıp açıklama yapma zorunluluğunda hissetmiyorum kendimi. Vicdanım çok rahat. Tekrar ediyorum; parayı sevmiyorum. O kadar netim. Kendim için hiçbir isteğim yok. Zaten bunlar olması gereken şeyler.

*Bekarlık mı yoksa evlilik mi?

Ben 19’umda evlendim. Şu anda 26 yaşındayım ama 36 sanıyorlar. Çünkü annesin, evlenmişsin, boşanmışsın falan... O nedenle şu an “bekarlık” diyorum. Ama doğru adamla, aşık olduğum adamla ileride bir evlilik neden olmasın?

* Erken evlendiğine pişman mısın?

- Yok hiç pişman değilim. Hiçbir şey için pişman değilim ki...

VELAYET SORULUNCA...

Oğlunun velayetini almaya çalışsalar ne yaparsın?


- Geçiniz.

Herhalde öyle bir şeye izin vermezsin, en azından onu söyle...

- Geçiniz. Hem özel hayatım olduğu hem de ortada bir dava olduğu için konuşmuyorum. Benim tarzım bu... Hoşlanmıyorum çok.

Finali şöyle yapalım. Hayatının bu döneminde affedeceğin birileri var mı?

- Hep vardır mutlaka. Beni de affedecek bir sürü insan vardır. Affedip, affedilip devam etmek lazım.

Eski eşinin yeni eşi sana bir Sezen Aksu şarkısıyla sosyal medya üzerinden üstü kapalı bir mesaj gönderdi. Bundan haberin var mı?

- Magazin okumuyorum. Özellikle de benimle ilgili haberlerin çok yoğun olduğu dönemlerde... Orada neler döndüğü çok önemli olmuyor benim için. Küçük hayatımda gayet mutluyum.

Umursamıyorum diyorsun...

Hem de hiç geçiniz. 

Konular Röportaj