Asena: 'İşlerim engelleniyor'

Dansöz Asena bu sabah konuk olduğu "Beyaz Manşet" programında işlerinin engellendiğini söyledi.

Asena: 'İşlerim engelleniyor'

Ünlü oryantal Asena; bu sabah ünlü gazeteciler Ayşe Aral ile Tayyar Işıksaçan’ın birlikte sundukları "Beyaz Manşet" programına konuk oldu..

İşlerinin engellediğini söyleyen Asena "Ekranlar dizilere ilgi gösteriyor; eğlence programları yok. Dans edebileceğimiz ortamlar yok. Mekanlar yok. Ekstra işler yığınla geliyor ama bana gelmiyor. Allah her şeyi affeder de ekmek parasıyla oynayanı affetmez. Son zamanlarda beni iş için arayıp ’Asena Hanım size uğraşmak ne kadar zor’ diyorlar. Be vicdansız... Benim işimi engelledin yükseldin mi? Bunların arasında benim eskiden çalıştığım insanlar da var. Allah hepsinin cezasını tez tayin eylesin diyorum. Şeytanlarından bulsunlar." şeklinde konuşurken kendisini son anda jüri üyeliğinden çıkaran Acun Ilıcalı ile ilgili de sert açıklamalarda bulundu.

"Ben profesyonel bir insanım. Hiç bir zaman işime saygısızlık yapmadım. Hiç bir zaman yanlış yapmadım. Survivor da çalıştık diye beni her projesine almak zorunda değil. Beni ararsın ’Asenacığım gel seninle bir sıhbet edip yemek yiyelim’ dersin. Dersin ki ’kardeşim böyle böyle bir durum var. Senin affına sığınıyorum. Ne istiyorsan her zaman kapımız açık’.. Ben de seni sırtımda taşırım."  diyen Asena; jüri üyeliğinden çıkarıldıüı haberini öğrendiğinde hüngür hüngür ağladığını anlattı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..