Aşıkların gizli-saklı buluşmaları!

Kara Para Aşk'ın oyuncuları Engin Akyürek'le Tuvana Türkay'ın geçen aylarda sette başlayan ilişkileri sürüyor. Çift, yapımcıdan gelen uyarı üzerine göz önünde olmamaya özen gösteriyor.

Aşıkların gizli-saklı buluşmaları!
Yapımcı uyardı evde buluşuyorlar

Güneş'in haberine göre
bu sezon da reyting rekoru kırmaya devam eden Kara Para Aşk dizisinde Tuvana Türkay ile Engin Akyürek arasında başlayan aşk, hız kesmeden devam ediyor. Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Elif'in en güvendiği iş arkadaşı Bahar Çınar karakterine hayat veren Türkay ile Akyürek'in sürpriz aşkı dizinin fanatiklerini çok şaşırtmıştı. Sette yakınlaşan çift, geçen yaz Kaş'ta baş başa tatil yaptı. İstanbul dönüşü soluğu çekimlerde alan ikili, seti adım adım takip eden hayranlarının sık sık objektifine takılıyor.

Sosyal medyadan yayın yok

Türkay ve Akyürek'in ilişkileri gündeme geldikten sonra yapımcıdan da uyarı geldiği ortaya çıktı. Bu nedenle ikilinin göz önününde olmamaya özen gösterdiği ve birbirlerinin evinde buluştuğu öğrenildi. Daha önce futbolcu Sercan Yıldırım'la nişanlanan ancak bu beraberlik nikah masasına taşınamadan biten Türkay, Akyürek'le ilişkisini korumak için büyük çaba harcıyor. Yıldırım'la ilişkisi sırasında sosyal medyadan özel hayatıyla ilgili sürekli fotoğraf yayınlayan güzel oyuncu, bu ilişkisiyle ilgili ise hiçbir paylaşımda bulunmuyor.

Aşıkların gizli-saklı buluşmaları!

Aşıkların gizli-saklı buluşmaları! - Resim : 2