Aşiret düğününde dolarlar havada uçuştu!..

Paydaş aşiretine mensup Halil Paydaş'ın oğlu Murat Paydaş ile AK Parti Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun yeğeni Azize Aksu'nun düğününde geline kilolarca altın takıldı, dolarlar havada uçuştu.

Aşiret düğününde dolarlar havada uçuştu!..
Sabah'tan Mehmet Yıldırım'ın haberine göre Şanlıurfa'nın büyük aşiretlerinden Paydaş aşiretine mensup, eski CHP Şanlıurfa il başkanlarından Halil Paydaş'ın oğlu, işadamı Murat Paydaş (30), AK Parti Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun kardeşi Tahir Aksu'nun kızı Azize Aksu (24) ile Şanlıurfa'da evlendi. Kentte lüks bir otelde yapılan törene Abdülkadir Aksu'nun yanı sıra eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, eşi Serap Sağlar, CHP'li Muğla Milletvekili Nurettin Demir, AK Parti'li eski milletvekilleri Sabahattin Cevheri, Faruk Bayrak, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikâhlarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Abdülkadir Aksu, eski bakanlardan Fikri Sağlar, eski Şanlıurfa Ak Parti milletvekillerinden Sabahattin Cevheri ve Faruk Bayrak yaptı.

AKSU 5 ÇOCUK İSTEDİ

Konuşmasında evlilikte mutluluğun formülünün 3S olduğunu söyleyen Aksu, şöyle devam etti: "Bunlar sevgi, saygı ve sabır. Şimdiki gençler, bir şey duydu mu hemen alevleniyorlar." Aksu, evlilik cüzdanını damada verirken çifte "En az 5 çocuk yapmanızı istiyorum" dedi. Eski Bakan Fikri Sağlar ise "Aksu 5 çocuk dedi ama ben yetiştirebilecekleri kadar çocuk doğurmalarını diliyorum. Bunun hesabını kitabını kendileri yapacaktır" dedi.

Düğünde sahne alan Ceylan ve Urfa sıra gecesi ekibi davetlileri coşturdu. Dolarların havada uçuştuğu düğünde geline altın kemer, frenk bağı tahtalı bilezik, burma bilezik takıldı. Yaklaşık 7 kilo altın takı takılan gelin takıları taşımakta zorlandı.