'Aşk Listesi' ayakta alkışlandı

Özdemir Çiftçioğlu yönetiminde Onur Şenay, Ümit İlban ve Pamela Spence’in başrollerini paylaştığı "Aşk Listesi" tiyatro oyununun galası KatsSahne'de gerçekleştirildi.

'Aşk Listesi' ayakta alkışlandı
İdealinizdeki insanı yaratmak için 10 özellik seçmeniz gerekse hangilerini tercih ederdiniz?

Özdemir Çiftçioğlu yönetiminde Onur Şenay, Ümit İlban ve Pamela Spence’in başrollerini paylaştığı ‘Aşk Listesi’ oyununun önceki akşam KATS Sahne’de galası gerçekleştirildi.

Norm Foster’ın yazdığı Menekşe Uçaroğlu’nun çevirdiği ve Tiyatro Şenay yapımı olan ‘Aşk Listesi’, aşk, kadın, erkek ve yaşam üzerine eğlenceli, sürprizlerle dolu ve düşündüren iki perdelik bir oyun. 

Aşkınızı Nasıl Alırdınız?

Hayallerinizde yarattığınız kadının ya da erkeğin nasıl olmasını dilerdiniz? Uzun ya da kısa boylu, yeşil, mavi veya siyah  gözlü. Uzun saçlı, kısa saçlı, sarışın, esmer, kızıl. Güzel vücutlu, sportmen, işinde başarılı, zengin, fakir ya da idare eder. Ya da hayallerinizde ki insan; duygusal, aşk dolu, anlayışlı, yani sadece sizi seven ve sevilmeyi bekleyen biri... Hangisi?

Belki hepsi, belki hiç biri… 

Erkek, kadın, yalnızlık, aldatma, ilişkiler ve aşk üzerine yazılmış çok eğlenceli romantik bir komedi olan Tiyatro Şenay’ın ‘Aşk Listesi’  izleyicilerden tam not aldı.

Oyun öncesinde gerçekleşen kokteylde konukları kırmızı halıda yürüdükten sonra aşk menüsü karşıladı.

'Aşk Listesi' ayakta alkışlandı

'Aşk Listesi' ayakta alkışlandı - Resim : 2