Aşk sihirbazı: Oğuzhan Özyakup

Beşiktaş’ın ‘Oz Büyücüsü’ lakaplı yıldızı Oğuzhan Özyakup, romantik prens çıktı. Sevgilisi Demet Özdemir’in İsviçre’ye gitme hayalini duyan ünlü futbolcu, Murren şehrindeki bir otele rezervasyon yaptırdı. Çiftin yeni yıla burada gireceği söyleniyor.

Aşk sihirbazı: Oğuzhan
Takvim'de yer alan habere göre yeşil sahalardaki başarısıyla 'Oz Büyücüsü' lakabını hak eden Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, yaptığı jestlerle de sevgilisi Demet Özdemir'i büyülüyor.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, ilk kez yaz aylarında Bodrum'da objektiflere yansımıştı. Kiraladığı lüks tekneyle güzel oyuncuyu Ege'de mavi tura çıkaran Özyakup, bu yılbaşında da aşkı için özel bir tatil hazırlığında… Ünlü futbolcu, oyuncu sevgilisinin İsviçre'deki Murren şehrine gitmek istediğini öğrenince yeni tatil programı için kolları sıvadı.

GECELİĞİ BİN TL...

Aralık'ın son haftası Süper Lig'in tatile girmesiyle İsviçre'ye gideceği konuşulan ikiliye yakın dostları da eşlik edecek. Yeni yıla İsviçre'de girecek olan çift, Hotel Jungfrau'nın geceliği ortalama bin TL'lik odasında konaklayacak. Bu arada güzel oyuncuyla futbolcu aşkının yeni yıl planı Demet Özdemir'in instagram'daki paylaşımıyla ortaya çıktı. Önceki gün instagram'da karlarla kaplı otelin fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, bu kareye de "Işınlanmak istiyorum" notu düşüp kalp ekledi. Özdemir'in bu paylaşımı "Merak etme Demet, Oğuzhan seni İsviçre'ye ışınlar. Ne de olsa Oz Büyücüsü' esprisi yaptırdı.

Aşk sihirbazı: Oğuzhan Özyakup

SOSYETENİN VIP ADRESİ

İsviçre'nin Murren şehri, dünya sosyetesinin de gözde adresi. Kayak tutkunlarının yanı sıra baş başa gözden uzak vakit geçirmek isteyen çiftlerin uğrak yerlerinden olan Murren'deki Hotel Jungfrau da bölgenin en popüler mekanı.
Konular Spor Haberleri