Aşk tuzağıyla kelepçeli gasp!..

Sevgilisini kullanarak çağırttığı adamı kelepçeleyip gasp eden Salih Y. daha sonra Ö.O.'yu polise gitmemesi için tehdit etti. İki zanlı tutuklandı...

Aşk tuzağıyla kelepçeli gasp!..
Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine göre Kocaeli'nde sevgilisiyle tuzak kurup eve çağırttığı adamı kelepçeleyip döven genç, ardından telefonunu, banka kartını, parasını ve kimliğini gasp etti.

Derince ilçesinde geçen 15 Ağustos'ta meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Ç.D. 45 yaşındaki Ö.O.'yü sohbet etme bahanesiyle evine çağırdı. Ö.O. eve girdikten bir süre sonra eve gelen genç kadının sevgilisi Salih Y. (27) ise "Burada ne arıyorsun" diyerek adamla tartışmaya başladı. Ardından ellerini kelepçelediği Ö.O.'yu feci şekilde döven Salih Y., adamın üzerindeki cep telefonunu, banka kartını 20 TL parasını ve kimliğini aldı. Ardından kelepçeyi açan Salih Y. "Sakın polise gitme" diye tehdit ettiği Ö.O.'yu serbest bıraktı.

KANITLAR EVDEN ÇIKTI

Ö.O.'nun şikayeti üzerine harekete geçen polis, genç kadını gözaltına aldı. Evinde yapılan aramada, olayda kullanılan kelepçe ve Ö.O.'ya ait cep telefonu ile kimlik bulunan genç kadın, çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

O günden bu yana Salih Y.'yi arayan polis, zanlıyı önceki akşam, tutuklanan Ç.D.'nin evinde yakaladı.

Adliyeye sevk edilen Salih Y. de tutuklanarak cezaevine gönderildi.