‘Aşk ve Mavi’ duygu dolu hikayesiyle geliyor

Başrollerini Emrah Erdoğan ile Burcu Kıratlı’nın paylaştığı ‘Aşk ve Mavi’ dizisi, 4 Kasım’da atv’de başlıyor. Kapadokya’da çekilen dizi, milyonları ekrana bağlayacak.

‘Aşk ve Mavi’ duygu dolu hikayesiyle geliyor
Sabah'ta yer alan habere göre Atv'nin bu sezonki iddialı dizisi 'Aşk ve Mavi-Götür Beni Gittiğin Yere'nin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Dizi, 4 Kasım Cuma akşamı izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı dizinin kadrosunda; Kenan Bal, Işıl Yücesoy ve Cüneyt Mete gibi usta oyuncular da yer alıyor.

YÜREK BURKAN BİR AŞK ÖYKÜSÜ

Senaryosunu Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan üstleniyor. Cuma geceleri milyonları ekran başına kilitleyecek dizinin konusu şöyle: Gençliği cezaevinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış 'Ali' ve hiç kimseyi sevmeyen 'Mavi', birbirlerini yazdıkları satırlara bakarak tanıdı. Şimdi yüz yüze gelme zamanı. İkisinin de sırtında sırlarla dolu yükleri var. Altında ezilecekler mi yoksa birbirlerine tutunup ayağa kalkacaklar mı? Fedakarlığın gölgesinde aşklarını büyütmeye çalışan 'Ali' ile 'Mavi'nin hikayesi, Kapadokya'nın eşsiz güzellikleri eşliğinde ekrana gelecek.

'Aşk ve Mavi' ile ekrana dönen Emrah Erdoğan; dizide uzun yıllar cezaevinde kalmış 'Ali' isimli bir adamı canlandırıyor. Güzel oyuncu Burcu Kıratlı ise aşkı hiç yaşamamış, hüzünlü bir genç kız olan 'Mavi' rolünde.