Askerden izinli geldi, dehşet saçtı!

Askerden izinli gelen Mahsun Sarıkaşlı, evlenmek istediği Nurhan Doğan’la buluşup teklifini yineledi, kabul etmeyince önce onu sonra kendini vurdu.

Askerden izinli geldi, dehşet saçtı!
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi, 322. Sokak’taki olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sivas’ta asker olan Mahsun Sarıkaşlı (21) izin alarak İstanbul’a geldi.

Sarıkaşlı askere gitmeden önce evlenmek istediği ama ailesinin izin vermediği 20 yaşındaki Nurhan Doğan ile buluştu. Doğan’ın ayrılmak istediğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Genç kızı ailesinin başka bir kişiyle evlendirmek istediğini öğrenen Sarıkaşlı yanında getirdiği silahla kıza genç kıza kurşun yağdırdı ardından da kendine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Özel bir hastaneye kaldırılan Nurhan Doğan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sarıkaşlı’nın ise durumunun ciddi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın yaşandığı alana güvenlik şeridi çeken polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor. Olayı anlatan bir görgü tanığı, “Kızın boğazını sıktı. Sonra 2-3 el silah sesi duydum” diye konuştu.