Aşkın Nur Yengi: "Bir gün herkes hesaplaşacak"

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, önceki gün hayatını kaybeden Harun Kolçak ile ilgili paylaşımıyla kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

Aşkın Nur Yengi: "Bir gün herkes hesaplaşacak"
Akşam'da yer alan habere göre Harun Kolçak, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bu kaybın ardından sosyal medyada taziye mesajları paylaşan ünlü isimler arasından Kolçak’ın yakın dostu Aşkın Nur Yengi’nin paylaşımı son derece dikkat çekti.

Instagram'da yaptığı paylaşımla Kolçak’ın bazı kırgınlıkları olduğu imasında bulunan Yengi’nin bu konuya açıklık getirmemiş olması kafalarda Harun Kolçak’ın müzik sektöründen bazı isimlere karşı bir kırgınlık yaşadığını düşündürdü. Vefatından kısa bir süre önce yeni bir düet albümü çıkartan Harun Kolçak, müzik sektörüne yön veren başarılı seslerle çok beğenilen şarkılarını seslendirmişti.

Aşkın Nur Yengi’nin paylaşımı şöyle:

"Canım arkadaşım… Söyleyecek söz yok… Çok üzgünüm… Kanadım kırılmış gibiyim… Seninle geçirdiğim her güne, bana kattıklarına sonsuz teşekkür ediyorum… Bu dünyadan kırgın ayrıldığını biliyorum… Bir gün herkes hesaplaşacak… Rahat uyu kıymetlim." 

Aşkın Nur Yengi: "Bir gün herkes hesaplaşacak"