Aslı Baş'ın babası canlı yayında isyan etti!

Merhum manken Aslı Baş'ın babası, Mehmet Yavuz Baş Yirmi Dört TV'de ekrana gelen "Günün Manşeti" programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aslı Baş'ın babası canlı yayında isyan etti!
Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre Bodrum’da işadamı Ahmet Bayer’in villasında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden mankenler kraliçesi Aslı Baş davasının en önemli delilinde tahrifat yapıldı. 5 sene sonra ortaya çıkan “112 Acil Servis” telefon ihbarındaki ses kaydı, davanın gidişatı için en önemli deliller arasında gösteriliyordu. Bayer bugüne kadar jandarma ve savcılık ifadeleriyle gazete beyanatlarında hep Aslı’nın intihar ettiğini söylemişti.

EN ÖNEMLİ KELİMEYİ BİLEMEDİ!

Mahkeme, Aslı Baş vekili Faruk Zorba tarafından 5 yıl sonra bulunan ses kaydı dosyaya konuldu. Ardından da ses kaydının deşifresi için bir bilirkişi görevlendirildi. Bilirkişi bütün kaydı bire bir çözdü ama kayıttaki en önemli kelimeyi anlamadı! Bugüne kadar hiç kullanılmayan “Merdivenden düştü” kelimesi (............) olarak geçildi.

‘Aslı intihar etti’ demişti

Bilirkişinin “Merdivenden düştü” cümlesini “…. Düştü” olarak deşifre etmesi düşündürücü bulundu. Baş’ın vekili Faruk Zorba, “Ahmet Bayer’in Hürriyet'teki röportajı ortadadır. 'Aslı intihar etti. Aşağı düştükten sonraki sesi duyduktan sonra kendimden geçtim. Bayıldım' demişti. Bayılan bir insan olaydan hemen sonra 112’yi arıyor" dedi.

Öte yandan  Hürriyet yazarı Ayşe Arman’ın Bayer ile yaptığı röportajda Aslı Baş, psikolojik bir sorunları olan ve intihara meyilli bir kişilik olarak tanıtıldı. Arman’ın aklama işi tapelere de yansımıştı.

Tapelerde Arman Bayer’e “Çözüyorum şeyi bir gelişme var mı?” derken Bayer ise “Şöyle şeyi gördük en azından asliye cezaya gitti dosya. Tahliye talebi için çok ciddi inceliyorlar” dediği tespit edilmişti.

Arman’ın ise “O zaman biz bunu da koyalım habere değil mi?” demiş Bayer ise “Bilmiyorum ki... Mahkemeler burada kendilerine baskı yapıldığını düşünür mü acaba?” şeklinde yanıt vermişti. 

Bu sabah Yirmi Dört TV'de ekrana gelen "Günün Manşeti" programına bağlanan merhum Aslı Baş'ın babası Mehmet Yavuz Baş; Cem Küçük ve Ersoy Dede'ye çok çarpıcı açıklamalarda bulunurken söz Ayşe Arman'ın bu röportajına gelince "Benim kızımı fahişe gibi gösterdi. Onun hesabı sorulacak. Benim kızım nişanlıydı. Kamuoyunda Ahmet Bayer'le sevgili gibi gösterildi. Sadece omzuna yaslanmış bir pozu var. Kızımın benimle de, nişanlısıyla da, ağabeyiyle de öyle pozları var. Babacan bir tavırla baba şefkatiyle verilmiş bir resim. Kızım orada bir organizasyon için bulunuyordu." ifadelerinde bulundu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...