Aslı Tandoğan hamileliği çok sevmiş!..

Oyuncu Aslı Tandoğan, "Hamileleri kıskanıyorum. Sınırsız yemek yeme ve kapris yapma özgürlüğü oluyor. Daha hamileyken ikinci çocuğu istediğimi söyledim" diyor.

Aslı Tandoğan hamileliği çok sevmiş!..
Sabah'tan İlker Gezici'nin haberine göre oğlu Atlas'ı 10 ay önce kucağına alan oyuncu Aslı Tandoğan, önceki gün Mustela'nın Beyoğlu Mama Shelter'da yapılan tanıtımına katılarak hamilelik ve annelik deneyimlerini paylaştı. Tandoğan, şöyle konuştu:

"Hamilelik döneminde zorluk yaşamadım. Ama saçlarımla ilgili problemler oldu. Parlaklığı gitmişti. Doğumdan sonra kendine geldi. Zor bir şey, vücut tamamen değişiyor. Hamileliğimin sağlıklı geçmesi için bol bol yürüdüm.

HAMİLELİKTE 22 KİLO ALDIM

Hamilelik dönemimde 22 kilo aldım ve normal doğum yaptım. Ne yiyeceğimi ayırt etmedim, canım ne çekiyorsa onu yedim. Eskiden sadece balık yiyordum, doktor tavsiyesiyle et yemeye başladım.
Hamileleri kıskanıyorum. Daha hamileyken "İkinci çocuğu istiyorum" dedim. Sınırsız yemek yeme ve kapris yapma özgürlükleri oluyor. Bu hakkımı sonuna kadar kullandım.

ÇOCUK DA YAPTIM, KARİYER DE

Anne olduktan sonra odak noktam değişti. Artık aklımda sürekli çocuğumla ilgili şeyler var. Oğlum ve kocamla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Doğum sonrası film de çektim. Hem kariyer yaptım, hem de oğlumla vakit geçirdim."