Aslıhan Doğan'a önce Arda'yı sonra Ebru'yu sordular!

Arda Turan'ın eski sevgilisi Aslıhan Doğan, uzun bir aradan sonra önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Aslıhan Doğan'a önce Arda'yı sonra Ebru'yu sordular!
Sözcü'den Mustafa Deryahan'ın haberine göre Doğan, Arda Turan’la ilgili kendisine yöneltilen sorulara cevap vermemeye çalıştı. Turan ile Ebru Şallı’nun yazışmalarının ortaya saçılması hatırlatılınca ise önce duraksadı sonra güldü. Doğan’ın bu tepkisi bir kez daha ihanet iddialarını akıllara getirdi...

Barcelona’da top koşturan milli yıldız Arda Turan’la 1.5 yıl süren birlikteliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Aslıhan Doğan, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Uzun zaman sonra ilk kez görüntülenen sosyetik güzel, “Ayrılığın ardından hayatınızda neler değişti?” diye soran muhabirlere “Her şey yolunda. Çok mutluyum. Hayatımda hiçbir aksilik yok çok şükür” diye karşılık verdi.

Aslıhan Doğan, Arda Turan’ın doğum tarihinin yazılı olduğu dövmesini de sildirdiğini, böyle bir hata yaptığı için büyük pişmanlık içinde olduğunu sözlerine ekledi.

“BANA ONU SORMAYIN”

Ayrılığın ardından hayli zayıfladığı gözlenen Aslıhan Doğan, 5 kilo verdiğini dile getirdi. Genç kadın, Arda Turan’la yollarını ayırmasının ardından yaptığı paylaşımla ihanet iddialarını alevlendirdiğini hatırlatan muhabirlere, “Bana onu sormayın. Onun hakkında kesinlikle tek kelime konuşmak istemiyorum” diyerek çıkıştı.

EBRU ŞALLI SORUSUNA MANİDAR TEPKİ

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda milli futbolcunun pilatesçi Ebru Şallı’yla sosyal medya üzerinden yazışmaları gün yüzüne çıkmıştı. İkilinin gizli bir beraberlik yaşadığı iddiaları günlerce kamuoyunun gündeminden düşmemişti.

Doğan, “İhanet iddialarının arkasında Ebru Şallı mı var?" diye sorulunca duraksadı ve güldü. Önce hiçbir şey söyleyemeyen Doğan, daha sonra “Biten bir ilişki hakkında konuşmak çok ayıp olur, ben konuşmak istemiyorum. Sizlerden de rica ediyorum, lütfen bunları artık sormayın” deyip uzaklaştı. Doğan’ın Şallı sorusuna gülerek tepki vermesi kafaları bir kez daha karıştırdı.

NELER YAZMIŞTI NELER?

Aslıhan Doğan. Arda Turan ile ayrılığının ardından Instagram’da şu yazıyı paylaşmıştı.

“Bir sevdiğin olsun tabi. Belki hayallerindeki gibi olmaz koşullar ama bir şeyleri birlikte var etmenin tadı bi başka. Para amaç değil araç olsun mutluluğuna. Olmadığı zaman da elindekini cömertçe paylaşabil. En çok onla gül. Saatlerce muhabbet edebil. Birbirinize ulaşamadığınızda, ‘başka biriyle mi acaba’ diye değil ‘başına bir şey mi geldi’ diye endişelen. İlişkini başkalarıyla kıyaslama. Biri sevdiğini çok söyler, biri daha çok gösterir. Sen de biri eksikse bu seni daha az seviyor demek değildir. Telefon karıştırmakla ömür geçmez. Bir insan bir şey yapmak isterse yapar. Kalbin temizse, sen araştırmadan da karşına çıkar korkma. Sonuna kadar güven. Bir gün kırılırsa kalp yenisini inşa eder”…..