Aslıhan Doğan'ın ayağı yerden kesildi

Geçen yıllarda İstanbul'dan Bursa'ya gidecek olan anne-babası için helikopter kiralayan Arda Turan, bu kez Aslıhan Doğan'ın ayağını yerden kesti. Yıldız futbolcu, bayramı İspanya'da geçiren aşkıyla Barcelona şehrini helikopterle gezdi.

Aslıhan Doğan'ın ayağı yerden kesildi
Takvim'de yer alan habere göre sevdikleri için hiçbir masraftan kaçınmayan Arda Turan, önceki gün de Aslıhan Doğan'ı jestiyle havalara uçurdu! Barcelonalı yıldız, bayram tatilini İspanya'daki evinde yanında geçiren sosyetik sevgilisi için helikopter kiraladı. Dillere destan Barcelona şehri üzerinde baş başa tur atan ünlü çift, bu sırada çekilen fotoğraflarını da instagram'da paylaşarak aşklarını bir kez daha ilan etti. Aslıhan Doğan ile Arda Turan'ın fotoğrafına Türkler kadar İspanyollar'dan da yorum yağdı.

200 EURO'DAN BAŞLIYOR

Daha önce de İstanbul'dan Bursa'ya gidecek olan anne ve babası için helikopter kiralayarak gündeme gelen Arda Turan, bu kez aşkına aynı jesti yaptı. Yıldız futbolcu, böylece bir kez daha yeşil sahalardaki başarısı kadar sevdiklerine olan düşkünlüğünü gözler önüne serdi.

Bu arada Arda Turan ve Aslıhan Doğan gibi Barcelona şehrine helikopter gezisiyle tepeden bakmanın bedeli 200 Euro'dan başlıyor.