Asuman Dabak'tan 'Gel Barışalım' açıklaması

Kanal D ekranlarında "Gel Barışalım" programında önce format, sonra da sunucu değişikliği yaşandı.

Asuman Dabak'tan 'Gel Barışalım' açıklaması
MedyaRadar'da yer alan habere göre ilk olarak Gel Barışalım adı ile ekranlara gelen, ancak çiftleri barıştırma formatının KHK’lar ile çatışması sonrasında mecburi olarak format değişikliğine gidilmiş, değişen format sonrası adı da değişmişti.

Programın sunuculuğu bundan sonra, Teve2 ekranlarında 3. Sayfa isimli programı sunan tecrübeli sunucu Yasemin Bozkurt tarafından yapılacak.

Sevilen sunucu ve oyuncu Asuman Dabak, programdan ayrılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada bu formatın kendisini çok aştığını ve artık devam edemeyeceğini belirterek programı kendisinin bıraktığını ifade etti.

İşte ünlü oyuncudan gelen o açıklama:

“Kayıpların kavuşması, dargınların barışması,benim bu kucaklaşmalara aracı olmam çok huzur vericiydi. Şimdi programın konsepti değişti ve beni çok aştı. Ölümler,cinayetler benim içinde bulunabileceğim bir format olamaz. O yüzden programdan iznimi istedim işi uzmanına bırakmak gerek. Yeni ekibin yolu açık olsun.keşke böylesi olaylar hayatımızda hiç olmasa ama maalesef var. Ben cıvıl cıvıl bir yarışma programı ile yine seyircimizle buluşurum. Dizi devam ediyor sinema çekimi tamamlandı, yola devam”