Ata Demirer ve Özge Ulusoy'a büyük şok!

Komedyen Ata Demirer'le aşkı geçtiğimiz günlerde biten oyuncu Aslı Turanlı, sürpriz bir isimle yakınlaştı.

Ata Demirer ve Özge Ulusoy'a büyük şok!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre komedyen Ata Demirer'le aşkı geçtiğimiz günlerde biten oyuncu Aslı Turanlı, sürpriz bir isimle yakınlaştı. Kendisinden 20 yaş büyük Demirer'le ilişkisini "Derin aşk" mesajıyla sosyal medyada ilan eden 26 yaşındaki oyuncu, ayrılıktan sadece iki hafta sonra işadamı Faruk Çolakoğlu ile yakınlaştı.

İşin ilginç yanı ise Çolakoğlu'nun geçen güne kadar Özge Ulusoy ile aşk yaşamasıydı. Çolakoğlu, 3 aydır gizli gizli görüştüğü Ulusoy'la ilişkisini 3 gün önce bitirdi. Ünlü modelle yaşadığı kısa süreli aşkla adını magazin dünyasında duyuran işadamı, önceki gün kendisini Instagram'da takibe alan Turanlı'nın bu hamlesine aynı şekilde karşılık verdi.

ESKİ AŞKLARA ŞOK…

Sürpriz ikilinin sosyal medyadaki yakınlaşması gözlerden kaçmadı. Sarışın oyuncuyla iş adamı, vakit kaybetmeden de birbirlerinin paylaşımlarını beğeni yağmuruna tuttu. Bu arada bugüne kadar her ilişkisi hüsranla biten Ulusoy, Çolakoğlu ile evlilik planları yaparken ayrılıkla sarsıldı.

Demirer de Turanlı'dan ayrıldıktan sonra "Ben aşk bitince kamyon çarpmışa dönüyorum" itirafı yapmıştı. Turanlı ile Çolakoğlu ikilisi ise eski aşklarına çalım atmış oldu.