Ata Demirer'den "Olanlar Oldu"ya neşeli gala

Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolü üstlendiği “Olanlar Oldu”, yarın vizyona giriyor. Ünlü komedyen, merakla beklenen filminin galasını önceki gün Kanyon’da yaptı. Galaya yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Ata Demirer'den "Olanlar Oldu"ya neşeli gala
‘Kadın rolünü de ben oynadım filmde Demet’e yer kalmadı!’

Sabah'ta yer alan habere göre
Ata Demirer'in 'Olanlar Oldu' adlı yeni filminin galası önceki akşam Kanyon'da gerçekleşti. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı galanın konukları arasında; Demet Akbağ, Ali Sunal, Zafer Algöz, Levent Ülgen, Seda Bakan, Taşkın Sabah ve Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimler de vardı.

Filmde; hem 'Zafer Kaptan' karakterini, hem de onun annesi 'Döndü'yü canlandıran Demirer'i, galada annesi Ayten Kaçar da yalnız bırakmadı. Oyuncular Ata Demirer, Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Toprak Sergen ve yönetmen Hakan Algül; filmi davetlilerle birlikte izledi.

'2008'DE YARATTIM'

Ekip, gösterim öncesi kırmızı halıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Filmi, yaz sıcağında Ege'nin sıcak insanlarının arasında çektik" diyen Ata Demirer, filmde bir kadını canlandırmasıyla ilgili sorulara şu yanıtı verdi: "İki karakter de yetmiyor aslında! 'Döndü', 2008 yılında bulduğum bir karakterdi. 'Döndü'de Demet Akbağ'ın da katkısı var. Yıllar önce aramızda yarattığımız bir karakterdi. Ben filmdeki kadın rolünü de oynayınca, Demet'e yer kalmadı. Artık bir sonraki filmde rol alır."

Ata Demirer'den "Olanlar Oldu"ya neşeli gala

Ata Demirer'den "Olanlar Oldu"ya neşeli gala - Resim : 2