Atakan’a Kartal pençesi

Altay’ın 19 yaşındaki ön liberosu Atakan Çankaya’ya Beşiktaş talip oldu. İzmir ekibi Sivas’ın da istediği genç yıldız için 3 milyon lira talep etti.

Atakan’a Kartal pençesi
Yeni Asır'da yer alan habere göre Altay'da 4 Ocak 2017'de profesyonel yapılan Atakan Çankaya için Süper Lig kulüplerinin ilgisi artarak devam ediyor. Siyah beyazlı takımda son 2 sezonda toplam 46 maça çıkıp 6 gol atarak oynadığı futbolla da dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki önlibero Sivasspor'un ardından Beşiktaş'ın da listesine girdi. Hırvat Vida ile Cenk Tosun'un transferleri nedeniyle çok yoğun bir gündem yaşayan Beşiktaş ile Altay arasında genç oyuncuyla ilgili olarak ilk sıcak temas sağlandığı bildirildi.

İlk görüşme yapılan Sivasspor'un "Bizimle son görüşmeyi yapmadan Atakan'ı bir yere sakın vermeyin" dediği Altay yönetiminin genç oyuncunun transferi için Beşiktaş'a iki şart koştuğu öğrenildi.

YÖNETİMİN İKİ ŞARTI VAR

yönetimin, Beşiktaş'tan 3 milyon lira bonservis bedeli istediği belirtilirken, genç yıldız adayının bu sezon sonuna kadar Altay formasını giymesini de talep ettiği öğrenildi.

Genç oyuncunun Altay'la 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Konular Spor Haberleri