Ulu önder Atatürk'e hakaret eden gelin adayı programdan gönderildi!

Star TV Genel Müdürü Sayın Ömer Özgüner Bey'e hassasiyeti için çok teşekkür ederiz.

Atatürk'e hakaret eden gelin adayı programdan gönderildi!
Zuhal Topal'ın Star TV'de sunduğu dünkü izdivaç yayınında; sosyal medyada gerek çekildiği fotoğraf gerekse videolu görüntülerinde ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına saygısızlık eden Yağmur Avcı ismindeki gelin adayı yer almıştı.

Daha önce yaşça büyük bir yorumcuya hakaret ettiği için programdan kovulan Yağmur Avcı isimli kadının, ulu önderimize yönelik hakaretinin nasıl görmezden gelindiğini anlayamadığımızı ve o kişiyi Star TV gibi Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından birinde görmekten üzüntü duyduğumuzu belirtmiştik.

Haberimiz büyük yankı uyandırdı. Pek çok önemli haber portalı haberimize sayfalarında yer verirken; Yağmur Avcı isimli kadının ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına yönelik kabul edilemez hakaretlerine tepki gösteren birçok kişi de Star TV’ye çağrıda bulunarak gelin adayının bir daha programa çıkarılmamasını istemişti.

Program ekibinden edindiğimiz kesin bilgiye göre Star TV genel müdürü sayın Ömer Özgüner beyefendi de bu kabul edilemez duruma derhal müdahale edip, Yağmur Avcı'nın programdan pazartesiyi beklemeksizin çıkartılmasını istedi.

Sayın Özgüner'e hassasiyeti için çok teşekkür ediyoruz.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Yağmur Avcı, programda bundan böyle yer almayacak...

İŞTE YAĞMUR AVCI'NIN TEPKİ ÇEKEN O GÖRÜNTÜLERİ (HABER LİNKİ)