Athena Gökhan'ın bilinmeyen tutkusu

Birçok ünlü playstation tutkunuyken; Athena Gökhan'ın ise savaş oyunlarına ilgi duyduğu ortaya çıktı. Üniformasını giyip beline silah takan şarkıcı, Tuzla'daki özel tesiste askercilik oynuyor.

Athena Gökhan'ın bilinmeyen tutkusu

Son dönemde 'Cerrahi Tarikatı üyesi' olmasıyla gündeme gelen Athena Gökhan'ın farklı bir kimliği de ortaya çıktı. Yıllar önce "O Şimdi Asker" filminde de rol olan şarkıcı, "Haftasonu Askerleri" isimli özel bir gruba üye... Arkadaşlarıyla "Deliçeri Predators" isimli bir takım kuran Gökhan; hafta sonları geldiğinde soluğu Tuzla'daki bir oyun alanında alıyor..
.
KARAKOL BASKINI YAPIYORLAR

Üzerine kamuflaj desenli askeri üniforma giyip beline silahını takan Athena Gökhan, savaşa katılıyor. "Haftasonu Askerleri"ne üye diğer takımlarla mücadeleye giren takımlar; karakol baskınından kale istilasına kadar birçok görevde yer alıyor. Özel güvenlik önlemleri ve özel silahlarla oynanan oyunlar, savaş filmlerini aratmıyor. Birçok ünlü isim evinde oturup playstation oynarken; rock müziğinin marjinal ismi bulduğu her fırsatta oyun alanına gidip arkadaşlarıyla savaşıyor. 

Athena Gökhan'ın bilinmeyen tutkusu